Μπέττυ Μαγγίρα για Χρηστίδου – Στάνκογλου: «Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε τηλέφωνο για ρεπορτάζ»

Το θέμα της έντονης φημολογίας για σχέση μεταξύ της Σίσσυς Χρηστίδου και του Γιάννη Στάνκογλου σχολιάστηκε το πρωί του Σαββάτου 9/12 στην εκπομπή I Love SouKou, με τη Μπέττυ Μαγγίρα και τους συνεργάτες της να εκφράζουν την άποψή τους.

Η Μπέττυ Μαγγίρα επεσήμανε ότι ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φωτογραφήθηκαν από τις τηλεοπτικές εκπομπές κι όλοι όσοι το παρακολουθούσαν, κατάλαβαν για ποιους πρόκειται.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε αρχικά: «Βγήκε σαν δεδομένο στις τηλεοπτικές εκπομπές ότι υπάρχει χωρίς να πουν στην αρχή ονόματα. Το σκιαγραφούσαν κατά κάποιο τρόπο. Εμείς που το βλέπαμε, το καταλάβαμε ποιους εννοούσαν. Μετά έσκασε αυτό σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας κι αναγκάστηκαν να το διαψεύσουν. Φαντάζομαι ότι κανένας δεν τους πήρε ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσει, να κάνει ένα ρεπορτάζ…» και τόνισε ότι η επιστολή του Γιάννη Στάνκογλου ήταν κόλαφος.

«Επειδή τα παιδιά μπορεί να είναι σε μία τρυφερή ηλικία, μπορεί να πηγαίνουν σχολείο, αν αυτό δημοσιοποιηθεί στην τηλεόραση, θα πάει ένα παιδί στο σχολείο να τον ρωτήσει… Αν εγώ είχα χωρίσει από τον Δημήτρη Μάζη – χτύπα ξύλο – δε θα μπορούσα να κάνω έναν δεσμό; Θα έπρεπε να πάρω την άδεια από τα παιδιά μου; Όχι! Το θέμα είναι ότι θα επέλεγα εγώ πώς και τι και όχι να το μάθουν και να με ρωτάνε για να νιώσουν ίσως και άβολα. Βέβαια δεν έκαναν και κάτι μεμπτό οι άνθρωποι, το διέψευσαν» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Σκληρές στιγμές για τη δημοσιογραφία» είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς, στον οποίο έχει συμβεί, όπως εξήγησε, κάτι παρόμοιο στο παρελθόν.

Λίγο αργότερα, η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε: «Για κάτι τόσο ωραίο όπως είναι ο έρωτας, θα πρέπει να απολογείσαι δημόσια; Που δεν ισχύει, αλλά ακόμα κι αν ίσχυε, πρέπει εγώ να βγω και να το πω δημόσια; Να πάω σε μία σπηλιά να κρυφτώ τότε… Γινόταν και παλιότερα αυτό. Βλέπαμε φωτογραφίες στα περιοδικά.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Read More

And More