Μπέττυ Μαγγίρα: Η αλήθεια για τη λήξη της συνεργασίας με το Open και οι σχέσεις της με τους πρώην συνεργάτες της

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και η δημοσιογράφος, Σοφία Μανουσακίδου, με αφορμή το νέο της ξεκίνημα τα Σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1

Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων, για τη λήξη της συνεργασίας της με το Open, αλλά και για τους πρώην συνεργάτες της.

«Έχω καλό feeling, είμαι χαρούμενη, η τηλεόραση έχει πολλά θέματα που τα λύνουμε κάποιες φορές στην πορεία αν δεν τα βρούμε αλλά δεν ξεκινάμε με αρνητικό πρόσημο. Όταν μίλησα για επαγγελματισμό στο ANT1, δεν ήτα για να αφήσω κάποιο υπονοούμενο για το Open, απλά ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό και σίγουρα υπήρχαν λόγοι που επέλεξα να είμαι εδώ, δεν έχει να κάνει όμως με το αν ήταν επαγγελματίες ή όχι», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα. 

Όσον αφορά στους πρώην συνεργάτες της, η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκαθάρισε: «Η Μαρία Αντωνά δεν είναι η μόνη που δεν ακολούθησε, είναι και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Δημήτρης Σαράντος. Σίγουρα αν μπορούσα να πάρω όλη μου την ομάδα, θα την έπαιρνα. Το γιατί και πώς δεν είναι η ώρα να το συζητήσουμε. Λόγοι υπάρχουν για όλα όσα συμβαίνουν αλλά δεν νομίζω να ενδιαφέρουν τον κόσμο». 

«Την τελευταία φορά που μίλησα με την Μαρία Αντωνά και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη δεν είχαν δεχτεί κάποια τηλεοπτική πρόταση. Οι σχέσεις μας είναι μια χαρά και εννοείται ότι θα πάω στον γάμο της όταν γίνει», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Ολοκληρώνοντας, η Μπέττυ Μαγγίρα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενα να παρουσιάσει το YFSF, λέγοντας: «Αν γίνει τελικά το YFSF είναι πιθανό να το παρουσιάσω. Όσον αφορά στο project που ετοιμάζω με τη Μαρινέλα, δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι».

Read More

And More