Μπέττυ Μαγγίρα: Η απάντηση για το τηλεοπτικό μέλλον στο Open – «Ξέρω ότι συνεχίζουμε»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε το βράδυ της Δευτέρας 16/5 η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία βρέθηκε στην παρουσίαση των Best Restaurant Awards.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», μεταξύ άλλων, μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για την αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το Open.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά. Αυτές οι ανακατατάξεις φέρνουν μία μικρή αναστάτωση. Από ό,τι ξέρουμε, συνεχίζουμε κανονικά. Τώρα τις λεπτομέρειες θα τις δούμε. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αυτά θα τα πούμε, αφού πρώτα συμφωνήσουμε εμείς και πάμε να προχωρήσουμε με αλλαγές. Ακόμα δεν έχω κάνει συζητήσεις. Είχα συζητήσει με τον κ. Λάτσιο, μιλήσαμε κι αφότου έφυγε και τώρα με τα νέα δεδομένα να δούμε πως θα προχωρήσουμε» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Μπράβο που ακούστηκε (σ.σ. το όνομά της για το Shopping Star). Το έχω πει ξανά ότι δεν αφορά κανέναν το αν κάποιος μου προτείνει κάτι. Είμαι επαγγελματίας κι είναι λογικό να δέχομαι προτάσεις. Από εκεί και πέρα αν αποδεχτώ κι αν απορρίψω είναι δικό μου θέμα και με τον εκάστοτε που μου κάνει την πρόταση. Προς το παρόν βρίσκομαι στην πρωινή ζώνη. Κούτσου κούτσου θα φτάσουμε και στην βραδινή» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα για το αν δέχτηκε πρόταση για το Shopping Star.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day.

Read More

And More