Μπέττυ Μαγγίρα: Η απίθανη ιστορία με την Αλέκα Καμηλά και πρωταγωνιστή πασίγνωστο μπασκετμπολίστα

Ένα άγνωστο περιστατικό διηγήθηκε το πρωί της Τρίτης 13/12 η Μπέττυ Μαγγίρα στους συνεργάτες της, από την εμπειρία που είχε όταν πήγε να παρακολουθήσει αγώνα NBA.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, με αφορμή την επίσκεψη της Τάμτα και του Πάρι Κασιδόκωστα σε αγώνα μπάσκετ στην Αμερική, αφηγήθηκε τη σύντομη και αστεία ιστορία όταν με την φίλη της Αλέκα Καμηλά βρέθηκαν στον αγώνα μπάσκετ.

«Έχω ζήσει κι εγώ τέτοια εμπειρία. Όταν πήγε να παίξει ο Πέτζα Στογιάκοβιτς στους Sacramento Kings. Πήγαμε με το Αλεκάκι εμείς, κάτσαμε σεινάμενες κουνάμενες στην πρώτη σειρά και κερδίσανε θέλω να σας πω. Είμαι πολύ γουρλού» ξεκίνησε να λέει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Ένας μπασκετμπολίστας, που ήταν playboy, είχε παντρευτεί μία που δεν τον άφηνε σε χλωρό κλαρί. Οι μπασκετμπολίστες πάντα πηγαίνουν με ένα πούλμαν μόνοι, κανένας άλλος δεν είναι μέσα. Αυτή ακολουθούσε με ένα άλλο πούλμαν από πίσω και τον έβαζε γαλαρία να την κοιτάει και να της μιλάει. Και δεν άφηνε κανέναν να την κοιτάξει. Αυτός τίποτα, εκείνη του παρήγγελνε στο ξενοδοχείο τι θα φάει. Τη φοβόταν μάλλον» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Μην την κοιτάς αυτήν, μου έλεγε η Αλέκα (Καμηλά)! Μην την κοιτάς, αυτή είναι περίεργη, μπορεί να μας κάνει καβγά!» ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164