Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποκάλυψη για το προξενιό με τον Δημήτρη Μάζη – «Αυτό το πρόσωπο μας το έκανε»

Ένα preview απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή “Mαμά-δες” προβλήθηκε σήμερα στο Happy Day.

Στη συνέντευξη αυτή, η Μπέττυ Μαγγίρα μιλά για τη γνωριμία με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη αποκαλύπτοντας πως ο Αντώνης Βλοντάκης έκανε το… προξενιό ανάμεσά τους.

«Η γνωριμία μου με τον σύζυγό μου ήταν προξενιό του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό. Ήθελε ο Αντώνης να με συστήσει στον Δημήτρη και να μας φέρει κοντά αλλά, εγώ δεν ήμουν μόνη μου εκείνο το διάστημα. Περίμενε όμως ο προξενήτης ο σωστός, και έναν χρόνο μετά μας σύστησε.

Όταν τον γνώρισα τον Δημήτρη, δεν “έπεσα” από την καρέκλα. Σταδιακά ήρθε ο έρωτας, γνωρίζοντάς τον. Από την πρώτη στιγμή όμως που ξεκίνησε η σχέση, δε μείναμε ποτέ χώρια. Παντρευτήκαμε μετά από επτά χρόνια σχέσης. Ο σύζυγός μου είναι παιδί της οικογένειας. Είχε μεγαλώσει όμως και σε τέτοια οικογένεια. Κρατούσε μόνος του δυο παιδιά όταν εγώ ήμουν στο YFSF και έλειπα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είναι βράχος. Όταν έχεις τον βράχο να ακουμπήσεις, νιώθεις και γοργόνα. Ο Δημήτρης ζηλεύει και δεν το δείχνει. Τα πρώτα χρόνια εκνευριζόμουν πάρα πολύ γιατί εγώ ζήλευα» εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164