Μπέττυ Μαγγίρα: Η αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα και η δήλωση που την ενόχλησε – «Άφησε να αιωρούνται πράγματα»

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο πλατό του «The 2Night Show» την Μπέττυ Μαγγίρα. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και performer σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει για όλα και για όλους, αφού θεωρεί ότι πια οι παρουσιαστές πρέπει να έχουν άποψη.

«Είναι διαφορετικά, ήρθα από ένα μικρό κανάλι σε ένα κανάλι πρώτης γραμμής. Το Σαββατοκύριακο είναι τελείως διαφορετική συνθήκη για μια εκπομπή, σε σχέση με το καθημερινό που έκανα στο Open αλλά μου αρέσει. Το σκέφτηκα πάρα πολύ για να αποχωρήσω, επειδή έχτισα κάτι εκεί για δυο χρόνια και έπρεπε να ξαναχτίσω από την αρχή κάτι τελείως καινούργιο. Αυτό με έκανε να σκεφτώ, αλλά ήταν μια πολύ τιμητική πρόταση από τον ΑΝΤ1. Έπρεπε να αλλάξω Δεν μασάμε, από την αρχή, από την αρχή όλα. Πάντα έκανα τελείως διαφορετικές δουλειές. Στο Open δυο χρόνια έχτιζα το πρωινό. Για αυτό αναρωτιόμουν αν έπρεπε να πάω σε άλλο κανάλι» ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Για την αποχώρηση της Τζο Κουτσοκώστα, η παρουσιάστρια απάντησε:

«Η ίδια θέλησε να φύγει, η ίδια αποφάσισε ότι δεν ταίριαζε. Όταν μας έγινε γνωστό ότι δήλωσε την παραίτηση της, την πήρα τηλέφωνο, την ρώτησα γιατί ζήτησε την παραίτηση της και μου εξήγησε τους λόγους. Μου είπε ότι «θεωρώ πως δεν ταίριαξα, δεν έφερα αυτό που μου ζητάγατε και δεν ένιωθα καλά». Της είπα και εγώ, «πολύ καλά έκανες, συμβαίνει αυτό στη ζωή μας καμιά φορά με τις χημείες των ανθρώπων». Μπορεί άλλα να φαντάζεσαι εσύ ότι θα πας να κάνεις κάπου και τελικά άλλα να προκύψουν, οπότε είναι πολύ σωστό».

Δεν μου άρεσε η αντιμετώπιση της η μετέπειτα, δηλαδή το πώς το χειρίστηκε δημόσια γιατί δεν ήταν τόσο ξεκάθαρη και άφηνε να αιωρούνται πράγματα. Ενώ δήλωσε αυτό και ήταν πάρα πολύ σωστό, καλά έκανε αφού δεν ένιωθε καλά, για τις εκπομπές αυτό είναι βούτυρο στο ψωμί τους όταν κάποιος αφήνει κάτι να αιωρείται. Όταν την ρώτησαν για μένα, «θες να μας πεις πως είναι η σχέση σου με την Μπέττυ;» την ρώτησαν και εκείνη είπε πως «δεν θα ήθελα να πω». Αυτό δεν αφήνει ποτέ θετικό πρόσημο, αφήνει αρνητικό. Σαν να συμβαίνει κάτι ενώ δεν συνέβαινε τίποτα.

Γι’ αυτό μου είπε ότι «δεν είπα κάτι». Της εξήγησα όμως ότι αυτό που είπε, έτσι όμως το είπε, είναι αρνητικό το πρόσημο. Εν πάση περιπτώσει ήταν δική της απόφαση, δικά της τα λεγόμενα. Γλυκύτατη κοπέλα, προσπάθησε αλλά όντως μπορεί να είχε κάτι άλλο στο μυαλό της ότι θα συμβεί».

«Βλέπω ότι αλλάζουν γενικά τα πράγματα και νιώθω ότι η τηλεόραση περνάει κρίση. Θέλω να τελειώσει η σεζόν για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Θέλω να είμαι στην τηλεόραση, την αγαπάω, αλλά νιώθω πως πρέπει να αρχίσουμε να δίνουμε διαφορετικά πράγματα στο κοινό» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Υπήρξε κάποιος σε πάνελ και μου τηλεφώνησε γιατί ενοχλήθηκε για έναν χαρακτηρισμό που του έκανα στην τηλεόραση. Του εξήγησα ότι έκανα χιούμορ. Δεν το πήρε καθόλου χιουμοριστικά. Όχι, δεν στεναχωρήθηκα αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει το χιούμορ. Όταν σχολιάζεις τον κόσμο, θα πρέπει να είσαι και εσύ έτοιμος να σχολιαστείς. Από εδώ και πέρα δεν θα χαλάσω τη ζαχαρένια μου για κανέναν. Δεν τον πρόσβαλα. Αν νιώσω ότι έχω στεναχωρήσει κάποιον, θα βγω δημόσια και θα ζητήσω συγγνώμη, δεν έχω κανένα θέμα με αυτό» κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More