Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι σκληρή διαπραγματεύτρια»

Για το τηλεοπτικό της μέλλον αλλά και την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να αποχωρήσει από το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή.

«Φαντάζομαι ότι μετά το Πάσχα θα αρχίσουμε τις συζητήσεις. Η σχέση μου με τον σταθμό είναι πάρα πολύ καλές. Ό,τι άκουσες εσύ, άκουσα κι εγώ… Δε ξέρεις πραγματικά τι ισχύει μέχρι να τεθεί το ζήτημα στο τραπέζι. Η βραδινή ζώνη είναι πάντα μια ζώνη που καλόβλεπα και αγαπώ. Αν λοιπόν βρεθεί κάποιο φορμάτ, που θεωρώ ότι μου ταιριάζει, βεβαίως θα ανταποκριθώ στο κάλεσμα του καναλιού γιατί μου αρέσει» είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα. 

«Η Ελένη ξέρουμε ότι είναι σκληρή διαπραγματεύτρια χρόνια τώρα, και καλά κάνει. Είναι ένα μεγάλο brand name της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι η τελευταία σταρ τηλεοπτική. Αν θα πάει κάπου, θα το δούμε, φαντάζομαι τον επόμενο μήνα θα μάθουμε» ανέφερε σε άλλο σημείο η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Από το 1996 που μπήκα στην ελληνική τηλεόραση έκανα πολλά διαφορετικά πράγματα… Αυτά τα τόσο διαφορετικά πράγματα δε μου έδωσαν ταυτότητα. Γι’ αυτό και τώρα επιμένω σε πράγματα που πιστεύω ότι κατέχω. Ξέρω πια πολύ καλά τι θέλω… θα κυνηγήσω αυτά που πιστεύω ότι πραγματικά μου ταιριάζουν και είναι για το καλό μου» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Read More

And More