Μπέττυ Μαγγίρα: Το μυστικό του γάμου της με τον Δημήτρη Μάζη και η καθημερινότητα με τα παιδιά τους

Η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή Pop up για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της με τον Δημήτρη Μάζη, ενώ μας έδωσε μια γεύση από την καθημερινότητά τους στο σπίτι. Παράλληλα, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο σύζυγός της είναι αυστηρός κριτής ενώ οι κόρες τους το αντίθετο.

Για τις κριτικές που δέχεται από τον Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους: “Ο Δημήτρης δεν είναι εύκολος κριτής. Θα μου πει τα μειονεκτήματά μου, είναι αυστηρός και έτσι θέλω. Τα παιδιά μου όμως τα βλέπουν όλα τέλεια και είναι τόσο συγκινητικό αυτό! Όπως η μαμά βλέπει τέλεια τα παιδιά της, έτσι και τα παιδιά βλέπουν τέλεια τη μαμά τους. Γελάω πάρα πολύ, γιατί είναι αστείο, αν το σκεφτείς, αλλά είναι και τόσο γλυκό”.

Για την καθημερινότητά τους στο σπίτι: “Κάνουμε μαζί τα μαθήματα. Η μικρή πηγαίνει στη β’ δημοτικού που είναι δύσκολη και θέλει κάποιον να την βοηθάει. Γίναμε όλοι δάσκαλοι ξαφνικά στο σπίτι. Τρώμε κάθε μεσημέρι όλοι μαζί, παραδοσιακά σαν μια παλιά οικογένεια. Ο Δημήτρης ασχολείται πολύ με τα κορίτσια. Είναι υπέροχος μπαμπάς. Δεν θα μπορούσα να είχα βρει καλύτερο πατέρα για τα παιδιά μου πέρα από σύζυγο”.

Για το μυστικό του γάμου τους με τον Δημήτρη Μάζη: “Με τον Δημήτρη παντρευτήκαμε το 2009 και είμαστε μαζί από το 2002. Τώρα θα συμπληρώσουμε 20 χρόνια. Το μεγαλύτερο μυστικό μιας σχέσης είναι η επικοινωνία, πρέπει να μιλάς ανοιχτά, είναι ο άνθρωπός σου και είσαι ο άνθρωπός του. Άρα, ό,τι σε προβληματίζει πρέπει να το λες. Εγώ είμαι από τις γυναίκες που κρατάω μούτρα και ό,τι με ενοχλεί το λέω. Όταν υπάρχει επικοινωνία και η σχέση είναι ανοιχτή δεν υπάρχουν προβλήματα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More