Μπέττυ Μαγγίρα: Το σχόλιο για την πιθανή αποχώρηση της Μπακοδήμου από τον ΣΚΑΪ – «Δεν το βρίσκουμε και πρωτότυπο»

Οι τηλεοπτικές φήμες θέλουν την Μαρία Μπακοδήμου να ολοκληρώνει φέτος τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, κάτι το οποίο σχολιάστηκε μέσα από την εκπομπή «I Love ΣουΚου».

Η Μπέττυ Μαγγίρα τόνισε πως δεν θα της κάνει εντύπωση εάν η παρουσιάστρια δεν ανανεώσει το συμβόλαιό της με το κανάλι του Φαλήρου, αφού οι αρχικές υποσχέσεις που της δόθηκαν δεν υλοποιήθηκαν στην πράξη.

«Δεν το βρίσκουμε και πρωτότυπο μετά από όλο αυτό. Η Μαρία πήγε στον ΣΚΑΪ με άλλο deal, προέκυψε άλλο deal, δεν της έδωσαν και αυτό που είχε ζητήσει. Πήγε για καθημερινό, δεν της έδωσαν το καθημερινό, την έβαλαν Σαββατοκύριακο. Είπαν ότι θα της δώσουν κι ένα βραδινό, δεν της έδωσαν ποτέ. Της πήραν και το ωραίο πλατό και την έβαλαν σε ένα πλατό με green screen. Πόσα να αντέξει; Και να συνέχιζε ο ΣΚΑΪ την ψυχαγωγία, μπορεί να μην έμενε η Μαρία. Μπορεί να μην είναι ευχαριστημένη», τόνισε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Η Μαρία πήγε στον ΣΚΑΪ για να κάνει το καθημερινό. Μετά την έλευση της Φαίης Σκορδά, άλλαξε αυτό, έπρεπε να γίνει μία αναπροσαρμογή. Η Μαρία δεν ήθελε το Σαββατοκύριακο και για να την καλοπιάσουν – επειδή είναι ένα ρίξιμο να σε πάνε Σαββατοκύριακο από καθημερινό – της λένε: πάρε και ένα βραδινό. Αυτό δεν έγινε όμως ποτέ, ούτε την πρώτη ούτε τη δεύτερη χρονιά», περιέγραψε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα.

Read More

And More