Μπόμπαινας – MasterChef: «Προσπάθησα να πάω στο εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά και μας έριξαν απαγορευτικό»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή παραχώρησε ο Δήμητρης Ταϊρίδης. Ο πρώην παίκτης του MasterChef, γνωστός ως «Μπόμπαινας», μεταξύ άλλων μίλησε για τον μαγειρικό διαγωνισμό, για τους κριτές ενώ αποκάλυψε και ένα συμβάν που έτυχε στον ίδιο όταν θέλησε να επισκεφθεί το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά

«Είναι ριάλιτι που έχει μέσα και μαγειρική. Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει μαγειρέψει ποτέ για τα σκουπίδια; Δεν έχει κάψει φαγητό; Δεν έχει κάνει λάθος; Δεν έχει ξεχαστεί;», είπε αρχικά ο Δήμητρης Ταϊρίδης.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, οι κριτές του διαγωνισμού δεν διατηρούν επαφές με τους παίκτες μετά τον τελικό. «Άνθρωποι είμαστε και θέλει και λίγο τακτ. Μετά το παιχνίδι, είναι κομμένες οι γέφυρες με τους κριτές. Δεν το επιθυμώ κιόλας», εξήγησε ο Μπόμπαινας.

Τέλος, αποκάλυψε ένα συμβάν που έτυχε στον ίδιο και τον πρώην συμπαίκτη του, Μπόλλο, όταν θέλησαν να επισκεφθούν το εστιατόριο του Σωτήρη Κοντιζά.

«Προσπάθησα προ μηνός να πάω στο εστιατόριο του κυρίου Κοντιζά με τον Μπόλλο και μας έριξαν απαγορευτικό. Πήρα τηλέφωνο να κλείσω για να φάμε και μου είπαν ότι δεν έχει τραπέζι. Όταν πήρε η κόρη μου, έκλεισε. Με πήρε μετά και ο μάνατζερ του εστιατορίου, λέω “εμμέσως πλην σαφώς, νομίζω ότι είμαι persona non grata”», καταλήγει.

Read More

And More