Μπουράκ Χακί: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή, πέντε μήνες μετά το χωρισμό του από τη Χαρά Παππά (video)

Καλεσμένος στην εκπομπή του Mega “Rommies” βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μπουράκ Χακί.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στην Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Μαρία Σολωμού για το μεγάλο σεισμό που έγινε πριν μερικές ημέρες στη Σάμο, εξαιτίας του οποίου έχασαν τη ζωή τους πολλοί άνθρωποι στην Τουρκία, τα επαγγελματικά του σχέδια, ενώ αποκάλυψε κι αν βρίσκεται σε νέα σχέση μετά το χωρισμό του από την Χαρά Παππά.

Όσον αφορά στο μεγάλο σεισμό που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου, ο Μπουράκ Χακί δήλωσε ότι τραυματίστηκαν περίπου 500 άνθρωποι στην Τουρκία, ενώ η αστυνομία αναζητά ακόμα θύματα.

Στη συνέχεια, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι θα ήθελε πολύ να επισκεφτεί τη χώρα μας, όμως η πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα που έχουν υποβληθεί δεν του το επιτρέπουν. Ο ίδιος είχε προγραμματίσει, μάλιστα, να ξεκινήσει γυρίσματα για μία ταινία μαζί με τη Μιμή Ντενίση, όμως αυτά αναβλήθηκαν για τον Απρίλιο του 2021.

Ακόμα, οι δύο παρουσιάστριες ρώτησαν τον Μπουράκ Χακί, αν βρίσκεται σε νέα σχέση μετά το χωρισμό του από τη Χαρά Παππά, με εκείνον να απαντά: “Μένω στη φάρμα με τη μητέρα μου και τη γιαγιά μου. Αν με ρωτάς αν έχω σχέση, είμαι μόνος”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More