My style rocks: Αυτή θα είναι η κριτική επιτροπή του reality!

Σε λιγότερο από ένα μήνα ο τρίτος κύκλος του My Style Rocks θα κάνει πρεμιέρα και πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν ακουστεί ότι θα πλαισιώνουν το show. Οι συζητήσεις τέλειωσαν, οι υπογραφές έπεσαν και πλέον μπορούμε να μιλάμε με σιγουριά για εκείνους που κάτσουν στις θέσεις τις κριτικής επιτροπής αλλά και την παρουσιάστρια.

Μετά την Ευαγγελία Αραβανή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εκείνη που θα παρουσιάζει το My style Rocks, όπως λογικά γνωρίζεις, είναι η Κατερίνα Στικούδη. Η σέξι τραγουδίστρια και ηθοποιός μπορεί να έχει σίριαλ, θέατρο και εμφανίσεις στο νυχτερινό μαγαζί “Ιερά Οδός”, όμως δεν μπόρεσε να αρνηθεί τη συγκεκριμένη πρόταση και έτσι, από την επόμενη χρονιά θα τη βλέπουμε και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Όσον αφορά τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν την κριτική επιτροπή του τρίτου κύκλου, φρόντισε να μας το ανακοινώσει ο Λάκης Γαβαλάς σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Πλεμμένο. “Ξεκινάμε, είμαστε μια υπέροχη ομάδα. Είναι ο Στέλιος μου, που όλοι έλεγαν ότι μαλώναμε και δεν υπήρχε περίπτωση. Βεβαίως είναι η Λένα και η Κατερίνα Στικούδη, με την οποία έχουμε υπάρξει μαζί στο Dancing With The Stars και θα συμπαρουσιάζουμε, μερικές φορές έτσι τρελά, το όλο σόου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Δες το βίντεο:

Κατερίνα Στικούδη, Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς είναι τα πρόσωπα του My Style Rocks 3!

Read More

And More