My Style Rocks: Έξαλλη η Ευρυδίκη με την Κρίστεν! “Ξέρω τι λες για μένα πίσω από την πλάτη μου” – Video

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκίνησε για το My Style Rocks και οι παίκτριες είναι έτοιμες να μας δείξουν νέα, εκκεντρικά και stylish looks! Η Κρίστεν Λεωτσάκου έκανε ακόμη μια καλή εμφάνιση στο reality μόδας, ωστόσο όταν πήγε να κριθεί από τις συμπαίκτριες της… δέχτηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου! Πιο συγκεκριμένα, η εκρηκτική παίκτρια ανέφερε πως δέχτηκε ένα προσωπικό μήνυμα στο κινητό της από την Κρίστεν, ενώ σήμερα το πρωί δεν της είπε καν καλημέρα.

Η Ευρυδίκη ανέφερε πως το μήνυμα έλεγε πως την κατηγορεί ότι φοράει ρούχα γνωστής εταιρείας, με σκοπό να τη δυσφημίσει και ζήτησε να τις φέρει αποδείξεις από που το άκουσε. “Θα πρέπει να έχω αποδείξεις, για να τεκμηριώσω κάτι. Εσύ μου είπες ότι έχεις πολλές αποδείξεις ότι το είπα, αλλά δεν μου έχεις φέρει τίποτα. Απλά με κατηγόρησες και μου έριξες λάσπη. Όταν φοράμε κάτι υπάρχουν εκατομμύρια μάτια που ξέρουν από που είναι. Όταν φεύγεις από εδώ, πολλοί λένε για τις απάτες σου. Σε παρακαλώ πολύ, όταν δεν μπορείς να υποστηρίξεις κάτι, θα τους βρεις όλους μπροστά σου.

Για το ότι πιστεύω ότι το ρούχο σου είναι καινούργιο κι όχι second hand, το έχουμε πει και με άλλες κοπέλες από εδώ. Πες μου ένα ψέμα που είπα, μη με προκαλείς. Μη με κάνεις έξαλλη. Δε θα κάτσω να σε γλείψω. Πού είναι οι αποδείξεις που έχεις; Φέρε μου ανθρώπους ότι μιλάω κατά σου.

Όλοι μου λένε ότι είσαι “τζασλί”, αλλά εγώ απαντάω όχι μια χαρά είναι το κορίτσι. Υπερασπίζεται αυτά που αγαπάει. Μου στέλνεις προσωπικά μηνύματα και εδώ δεν μου μιλάς. Να μου ζητήσεις συγγνώμη, αν δεν έχεις αποδείξεις” ανέφερε η Ευρυδίκη εξοργισμένη προς την Κρίστεν, η οποία της απάντησε “Ξέρω τι λες για μένα πίσω από την πλάτη μου”.

Δες το βίντεο:

“Σου βάζω τρία γιατί είσαι όμορφη και δροσερή, δεν με νοιάζει αν φοράς second hand ή όχι!”, κατέληξε.

Read More

And More