My Style Rocks: Ένα Gala αφιερωμένο στον… έρωτα! Όλα όσα θα δούμε απόψε [pics,vid]

Παρασκευή σήμερα και δεν θα μπορούσε να κλείσει η εβδομάδα με καλύτερο τρόπο από το να παρακολουθήσουμε το Gala του “My Style Rocks“, το οποίο είναι αφιερωμένο στον έρωτα. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου δεν άφησε ανεπηρέαστο το reality μόδας και έτσι απόψε θα δούμε τις διαγωνιζόμενες να φοράνε το πιο γιορτινά και ερωτικά outfits και να μας παρουσιάζουν τις στιλιστικές προτάσεις του γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα του χρόνου.

Η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη υποδέχεται την κριτική επιτροπή που για ακόμα μια φορά καλείται να ξεχωρίσει την πιο στιλάτη εμφάνιση. Άραγε ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Λάκης Γαβαλάς θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις επιλογές των κοριτσιών; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι έντεκα κοπέλες θα επιστρατεύσουν τις γνώσεις και τη φαντασία τους με μοναδικό σκοπό να εντυπωσιάσουν. Θα τα καταφέρουν;  Ποιες θα είναι αυτή τη φορά οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση; Ποια θα σώσουν οι κοπέλες; Ποια θα κλέψει την παράσταση και θα κερδίσει τα 2.500 ευρώ;

Δες φωτογραφίες και βίντεο από το αποψινό Gala:

Ο «φτερωτός» θεός του έρωτα εισβάλλει στο Gala του My Style Rocks και το πλατό γεμίζει «Βαλεντίνες», απόψε στις 22:00, στον ΣΚΑΪ.

Read More

And More