My Style Rocks Gala: Αποχώρησε η Τζώρτζια Παναγή! Ποια παίκτρια κέρδισε τα 2.500 ευρώ;

Σήμερα το Gala του My Style Rocks εξέπεμψε στους ξέφρενους ρυθμούς του Καρναβαλιού της Βενετίας! Η εντυπωσιακή Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε τους κριτές, που για ακόμα μια φορά κλήθηκαν να εντοπίσουν την πιο ξεχωριστή εμφάνιση. Το stage μεταμορφώθηκε σε μια απέραντη θεατρική σκηνή. Εμπνευσμένες στολές, περίτεχνες μάσκες και κοστούμια διαμορφώνουν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό γεμάτο χρώματα και μουσική.

Οι δέκα κοπέλες προσπάθησαν να κλέψουν την παράσταση και να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η νικήτρια του σημερινού Gala που κέρδισε τις εντυπώσεις, την υψηλότερη βαθμολογία αλλά και το έπαθλο των 2.500 ευρώ ήταν η Αρετή Λις! Η μελαχρινή παίκτρια με καταγωγή από την Γερμανία μπήκε στο παιχνίδι την Δευτέρα και κατάφερε να νικήσει στο πρώτο της Gala! Όπως ήταν επόμενο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της.

Η παίκτρια που δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Τζώρτζια Παναγή, η οποία και αποχώρησε οριστικά από το My Style Rocks. “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Σας ευχαριστώ όλους για όλα. Τα κορίτσια που σιγά σιγά δέθηκα μαζί τους. Τον κόσμο στην Ελλάδα και στην Κύπρο που με στήριζαν. Ήταν ένα ταξίδι που έμαθα πολλά. Πραγματικά έχω εκτιμήσει ακόμη περισσότερο τους σχεδιαστές και τους στιλίστες”, ανέφερε η παίκτρια που αποχώρησε.

Read More

And More