My Style Rocks Gala: Η μεγάλη ανατροπή και η νικήτρια της εβδομάδας [video]

Στην μηχανή του χρόνου μπήκαμε για χάρη του Gala του “My Style Rocks” μιας και το θέμα ήθελε τις διαγωνιζόμενες να εμπνέονται από την αρχαία Ελλάδα. Οι εννέα εναπομείναντες άφησαν τη φαντασία τους ελεύθερη και δημιούργησαν εντυπωσιακά σύνολα κερδίζοντας θετικά σχόλια από τους κριτές, τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου, τον Λάκη Γαβαλά και τον special καλεσμένο Αλέξη Παππά.

Το κορίτσι που κατάφερε να ξεχωρίσει και να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία της εβδομάδας είναι η Τόνια Κούμπα, η οποία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 2.500 ευρώ. Στον αντίποδα, οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση ήταν Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Σοφιάνα Σπίνουλα και η Αρετή Λις. Οι συμπαίκτριες των τριών γυναικών έσωσαν την Σοφιάνα και ως εκ τούτου η Ευρυδίκη και η Αρετή στάθηκαν μπροστά στους κριτές για την τελική απόφαση.

Ο Λάκης Γαβαλάς ψήφισε την Ευρυδίκη για αποχώρηση. «Δεν θεωρώ ότι είναι δίκαιο να είστε εσείς οι δύο εδώ μπροστά», είπε με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Χριστοπούλου και ζήτησε να συνεχίσει άλλος, καθώς δεν μπορούσε να μιλήσει από τη συγκίνηση. Στη συνέχεια, ψήφισε για αποχώρηση την Αρετή.

Την τελική απόφαση κλήθηκε να πάρει ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος έκανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης της Ιωάννας, ζήτησε από την παραγωγή να παραμείνουν και τα δύο κορίτσια στο παιχνίδι. Οι άνθρωποι της παραγωγής έκαναν δεκτό το αίτημα του κι έτσι παρέμειναν και τα δύο κορίτσια στο My Style Rocks.

Και τα εννέα κορίτσια συνεχίζουν δυναμικά στο παιχνίδι!

Read More

And More