My Style Rocks: Ξετρελάθηκε η Χριστοπούλου με την παίκτρια! “Μου προκαλείς μια γαλήνη…”

Το «My Style Rocks» επέστρεψε πιο ανανεωμένο από ποτέ! Ο τρίτος κύκλος του δημοφιλούς show μόδας έκανε πρεμιέρα λίγο μετά τις 17:00 στον ΣΚΑΪ και υπόσχεται να αλλάξει τα απογεύματά μας! Οικοδέσποινα του «My Style Rocks» είναι η Κατερίνα Στικούδη, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη με αυτό το project, ενώ στις θέσεις της κριτικής επιτροπής βλέπουμε φέτος τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Έλενα Χριστοπούλου και τον Λάκη Γαβαλά. 

Οι κριτικές πάντως δεν ξεκίνησαν και πολύ καλά στο πρώτο επεισόδιο και οι περισσότερες κοπέλες δυστυχώς απογοήτευσαν τους κριτές. Μία από τις εξαιρέσεις, όμως, ήταν η 28χρονη Κρίστεν Λεωτσάκου, η οποία άκουσε τα καλύτερα λόγια από την Έλενα Χριστοπούλου!

“Μπράβο σου για το καινούργιο που μας φέρνεις εδώ, για αυτή την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης. Εύχομαι να το πράττεις όπως ακριβώς το λες και στη ζωή σου. Μ’ αρέσεις πάρα πολύ. Τα μαλλιά σου είναι υπέροχα. Τα παπούτσια σου μ’ αρέσουν. Έχω μεγάλη αγωνία να δω τι θα κάνεις τις επόμενες μέρες. Τα χρώματα που φοράς είναι απίστευτα. Έχει μια ησυχία η εικόνα σου, μου προκαλεί μια γαλήνη που μ’ αρέσει”, είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου, βάζοντας στην διαγωνιζόμενη… 3!

Δες το βίντεο:

Read More

And More