My Style Rocks: Ο Στέλιος Κουδουνάρης κατά της Μαρίας Καζαριάν – “Αδίκως κέρδισες χθες…” [video]

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης “κάρφωσε” την Μαρία Καζαριάν για την επιλογή των ρούχων που έκανε χθες και την έφεραν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, η παίκτρια εμφανίστηκε στο πλατό με ένα εντυπωσιακό σύνολο, το οποίο παρουσίασε στους κριτές και τις συμπαίκτριές της ως vintage, κάτι που όμως δεν ίσχυε, όπως διαπίστωσε μετά από σκέψη ο γνωστός σχεδιαστής.

“Από χθες το κρατάω και έχω σκάσει. Βγήκε νικήτρια της ημέρας, την αποθεώσαμε γιατί μας είπε ότι φορούσε vintage ρούχα και φορούσε κάτι συνθετικά τσίτια, αντιγραφή Versace καινούρια. Είναι πάρα πολύ κρίμα… Το να έρθεις μια μέρα που το concept είναι vintage και να μας λες ότι  τα ρούχα είναι μιας φίλης της μαμάς σου και είναι τα αυθεντικά του ’90 και να ακούς διθυράμβους από εμάς και τις συμπαίκτριές σου είναι λίγο άδικο…” , είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Και κατόπιν πρόσθεσε: “Μη πας τώρα να μου πεις ότι είμαι ειδικός και δεν τα καταλαβαίνω όταν τα βλέπω… Δεν ήταν vintage τα ρούχα που φόρεσες χθες και αδίκως κέρδισες. Ήταν άδικο για τις συμπαίκτριές σου. Δεν είχες τις προδιαγραφές…” .

Υπερασπίζοντας τον εαυτό της, η Μαρία Καζαριά ξεκαθάρισε: “Πήγα σε μία φίλης της μαμά μου να πάρω ρούχα και μου είπε ότι είναι vintage… Δεν μπορώ να λέω ψέμματα. Εγώ δεν είμαι ειδικός για να το ακουμπήσω και να καταλάβω αν είναι ή όχι vintage… Μπορεί να είναι μούφα τα ρούχα της… Ήμουν ωραία όταν τα έβαλα, δεν την ρώτησα αν είναι αυθεντικό ή όχι… Δεν το ήξερα, τα έπιασα και δεν το κατάλαβα…” .

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More