Μυρτώ Αλικάκη: Ο εφιαλτικός πόνος του διαζυγίου από τον Πέτρο Λαγούτη και το spoiler για το «Μαύρο Ρόδο»

Η Μυρτώ Αλικάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» και τον Άρη Καβατζίκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον εφιαλτικό πόνο του διαζυγίου, τον ρόλο της cool μαμάς, την απώλεια του πάτερα της, το κεφάλαιο «απιστία» στη ζωή της και για το «Μαύρο Ρόδο».

«Οι γιοι μας φυσικά και Θέλουν να διαφοροποιηθούν, παρόλο που και εγώ και ο Πέτρος (Λαγούτης) είμαστε δυο γονείς επί της ουσίας ανοιχτοί. Ένας γονιός που είναι υπέρ-cool, μπορεί τελικά να γίνεται πολύ σπαστικός για τα παιδιά του, εγώ ίσως και να είμαι λίγο παραπάνω cool από τον Πέτρο. Έχει τύχει να μου πουν τα παιδιά μου ”καλά η μαμά λέει πάντα ναι, άλλα δεν ξέρεις αν έχει ακούσει ακριβώς τι της έχεις ζητήσει”, έχω φάει αυτό το κράξιμο.

Το διαζύγιο μας δεν ήταν καθόλου ρόδινη διαδικασία, είχε εφιαλτικό πόνο και για να χωρίσουμε και τα πρώτα χρονιά, δεν ήμασταν από την αρχή αγαπημένοι. Είχαμε πολλούς λόγους με τον Πέτρο να είμαστε θυμωμένοι ο ένας με τον άλλο, η σχέση μας βελτιώθηκε σταδιακά, αποδεχτήκαμε ξανά ο ένας τον άλλο, ξαναγαπήθηκαμε», σημείωσε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Τα πρώτα χρόνια δεν ήταν εύκολα, πολεμήσαμε ο καθένας μονός του και οι δυο μαζί, τα παιδιά είναι το πιο ιδανικό κίνητρο για κάτι τέτοιο. Η μνήμη είναι σημαντική, να μην ξεχνάς ποιος είναι απέναντι σου και τι έχεις νιώσει γι’ αυτόν τον άνθρωπο. Αν δεν είχαμε χωρίσει με τον Πέτρο, μπορεί και να είχαμε φτάσει στο σημείο να μισιόμαστε. Η απιστία θα συμβεί κάποια στιγμή, θα το κάνεις ή θα στο κάνουν, το έχω βιώσει οδυνηρά και όταν το έκανα και όταν μου το έκαναν», συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

 

«Την απιστία δεν την Θέλω όχι από άποψή ηθικής, άλλα από ψυχικής άποψής, δεν θεωρώ ότι δεν μπορώ να το ξεπεράσω και να πάω παρακάτω με έναν άνθρωπο αν εισπράξω απιστία. Η απιστία δεν είναι για μένα η αιτία για να ξεγράψω οριστικά μία σχέση», παραδέχθηκε.

Η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε σχετικά με την συμμετοχή της στην καθηλωτική σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο»: «Επειδή πιστεύω στη σοβαρή προσπάθεια της Κασσιανής να γίνει ηγουμένη στο «Μαύρο Ρόδο», θέλω να πιστεύω πως κάτι θα καταφέρει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να καταφέρεις κάτι. Πιστεύω ότι θα δούμε flashback και στη ζωή της Κασσιανής, έξαλλου υπάρχει ένας κοινός τόπος στους ανθρώπους που ζητούν την ανακούφιση στην πίστη. Υπάρχει η αίσθηση για τις μονάχες, ότι έχουν αφήσει πίσω τους κάτι που τις πονάει και ψάχνουν ένα καταφύγιο».

Read More

And More