Νάγια: Η εξομολόγηση για την καταγωγή της και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις

H Νάγια παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Love It και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Η τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για το νέο της επαγγελματικό εγχείρημα ως pet groomer, για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί ως χορεύτρια ενώ αποκάλυψε και την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που είχε.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που έχω δημιουργήσει και είναι με πολλή αγάπη για τα ζωάκια μας. Η επιθυμία μου γεννήθηκε την περίοδο της καραντίνας, πήγα και έκανα σεμινάρια, γιατί θεωρώ ότι όταν βάζεις κάπου το όνομά σου πρέπει να το γνωρίζεις και εσύ καλά», είπε η Νάγια για το νέο της εγχείρημα ως pet groomer.

«Έχω δεχτεί bullying  στο σχολείο, όχι κάτι φοβερό, αλλά όπως γίνεται πάντα με τα παιδιά. Έχω ελληνική ταυτότητα, γεννήθηκα στη Χειμάρρα και είμαι περήφανη. Ο μπαμπάς μου ακόμα εκεί είναι, είναι δάσκαλος, πηγαίνω τα καλοκαίρια και είναι φανταστικά» είπε σε άλλο σημείο η Νάγια για την καταγωγή της.

Σχετικά με την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί, η Νάγια δήλωσε: «Έχει τύχει να με πάρουν από πίσω, να φτάνω στο σπίτι μου και να πρέπει να κάνω γύρους, να αλλάζω δρόμους, στην τελική είχα αναγκαστεί να φωνάξω κάποιον να βγει, ώστε να αναγκαστούν να φύγουν».

Κλείνοντας, η Νάγια μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσει που έχει δεχτεί, αποκαλύπτοντας: «Έχω δεχτεί αρκετές φορές σεξουαλική παρενόχληση, αλλά στον χώρο του χορού και όχι του τραγουδιού. Προσπαθούσα να το αποφύγω όπως μπορώ για να μην χαλάσω και τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Μου έχει τύχει να θέλει κάποιος άνθρωπος να μπει με το ζόρι στο δωμάτιο που ήμουν». 

Read More

And More