Νάνσυ Νικολαΐδου για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι από τους λίγους ανθρώπους που μου στάθηκαν αληθινά»

Για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε η Νάνσυ Νικολαΐδου στο Mega Καλημέρα και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που βίωσε στην προσωπική της ζωή, αλλά και πώς η παρουσιάστρια του Mega της συμπαραστάθηκε, ανάμεσα στους λίγους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα της. 

«Είναι ένας πολύ δικός μου άνθρωπος η Ελένη Μενεγάκη, συγκινούμαι γιατί είναι από τους λίγους ανθρώπους που μου έχουν σταθεί αληθινά. Σε προσωπικό επίπεδο, το επαγγελματικό το αφήνω στην άκρη, όσο περίεργο και να ακούγεται αυτό», είπε αρχικά η Νάνσυ Νικολαΐδου.

«Ήταν πολύτιμο για εμένα, αυτή η πρόταση, ήταν δώρο Θεού να βρεθώ δίπλα της. Το μεγαλύτερο δώρο για μένα ήταν η ίδια γιατί όταν εγώ τα πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, ελάχιστοι ήταν οι άνθρωποι που μου στάθηκαν. Η Ελένη ήρθε στη ζωή μου και έφερε πάλι τη λιακάδα. Μου είπε εγώ είμαι εδώ για σένα και θα σε στηρίξω», πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος.

Για την αλλαγή στην εμφάνισή της και την απώλεια κιλών: «Μετά από κάποια προβλήματα που πέρασα είπα ότι πρέπει να φροντίσω τον εαυτό μου, έπρεπε να κάνω ένα ολικό restart και αυτό μέσα είχε και το κομμάτι της εμφάνισης, κυρίως για λόγους υγείας», είπε η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Read More

And More