Η Νάνσυ Παραδεισανού έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για το οριστικό τέλος της εκπομπής «Πρωινό Σουσου», η οποία δεν πήρε το πράσινο φως να συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο Open.
«Αδικότατα το «Πρωινό ΣουΣου» δεν πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν. Τι με ρωτάς; Αυτή όμως είναι προσωπική μου άποψη. Ούτε εγώ βάζω τα χρήματα, ούτε είμαι ο σταθμός. Αλλά θεωρώ ότι είναι μεγάλη αδικία, να μην σου πω την αλήθεια μου; Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ. Αυτή η εκπομπή χτίστηκε ξανά, δούλεψαν όλοι πάρα πολύ. Η Ελένη Τσολάκη είναι μια παρουσιάστρια που νομίζω πια δεν έχει να αποδείξει πράγματα. Ήμουν σίγουρη ότι θα συνεχιστεί αυτή η εκπομπή. Έλεγα τι ωραία, πάμε και του χρόνου!» ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού για το οριστικό τέλος της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» σε δυο εβδομάδες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Δεν ξέρω εάν του χρόνου θα εργαστώ σε καθημερινό ή Σαββατοκύριακο. Δεν είναι πισωγύρισμα να συνεργαστείς με έναν πολύ σημαντικό επαγγελματία (τον Λιάγκα). Είναι σημαντικός επαγγελματίας. Έχω συνεργαστεί με τους τοπ παρουσιαστές στη ζωή μου» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.