Νάντια Γιαννακοπούλου: «Στην πολιτική έχω εισπράξει σεξισμό και υποτίμηση, ο σύζυγός μου Μάξιμος Μουμούρης είναι το λιμάνι μου»

Για τη μητρότητα, τον σύζυγό της, Μάξιμο Μουμούρη αλλά και τον σεξισμό που έχει βιώσει στην πολιτική μίλησε η Νάντια Γιαννακοπούλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη Νόνη Δούνια. Ακόμα, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια, καθώς και την τεκνοθεσία, δηλώνοντας πως είναι υπέρ και τον δυο.

«Η μαμά μου ήταν η πιο μεγάλη βοήθεια η οποία υπάρχει. Θυμάμαι να είμαι 40 ημερών λεχώνα και να κάνω περιοδείες στη Μεσσηνία. Να σταματάω, να θηλάζω, και να συνεχίζω. Ο Μάξιμος είναι καταπληκτικός μπαμπάς και υποστηρικτικός. Είναι το στήριγμά μου, η βάση μου, το λιμάνι μου. Οι κόρες μου έχουν απίστευτη έφεση στη ζωγραφική, το τραγούδι, και τον χορό. Ως γονείς θα είμαστε δίπλα στα παιδιά μας σε οποιαδήποτε απόφαση πάρουν για τα επαγγελματικά τους» ανέφερε αρχικά η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου είπε επίσης: «Στην πολιτική υπάρχει σεξισμός, διάκριση, υποτίμηση και η αίσθηση ότι είσαι αόρατη. Το έχω εισπράξει. Είμαι απόλυτα θετική για το νομοσχέδιο που αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Τα ομόφυλα ζευγάρια πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλα τα υπόλοιπα ζευγάρια».

Read More

And More