Νάντια Μουρούζη: Η αποκάλυψη για τον γάμο στη Γαλλία – «Γνωριστήκαμε τον Δεκέμβρη του 2014 και παντρευτήκαμε σε επτά μήνες»

Η ηθοποιός, Νάντια Μουρούζη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2 καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4». Μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή της να φύγει ξανά για τη Γαλλία και για τη γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της, ενώ επίσης, αναφέρθηκε και στο θεσμό του γάμου, αποκαλύπτοντας πως έχει αρνηθεί πολλές προτάσεις επειδή φοβόταν.

«Τη Γαλλία την έχω πάντα σαν καταφύγιο. Το 2014 έφυγα για να αντιμετωπίσω κάτι που μου συνέβαινε, το πιο βασικό ήταν ο θάνατος της μητέρας μου, και γνώρισα εκεί τον Νίκο μου, τον σύζυγό μου. Γνωριστήκαμε σε μια ποιητική βραδιά που έκανε φίλη μου, και μου έδωσε τα ποιήματά του… Ο Νίκος είναι από 20 χρονών στη Γαλλία, δε με ήξερα πολύ, αν του πεις για πολύ γνωστά πρόσωπα στην Ελλάδα, δε τα ξέρει. Ήταν ένα κλικ που έγινε μεταξύ μας.

Εγώ τον γνώρισα πιο πολύ μέσα από την ποίησή του. Κατάλαβα αμέσως ότι ήταν ο άνθρωπος της ζωής μου. Παντρευτήκαμε πολύ γρήγορα, το 2015, γνωριστήκαμε τον Δεκέμβρη του 2014 και παντρευτήκαμε τον Ιούλιο του 2015. Είναι ο μόνος και ο πρώτος που παντρεύτηκα. Ποτέ δεν ήθελα να παντρευτώ γιατί ήμουν ασφαλής…» ανέφερε αρχικά η Νάντια Μουρούζη.

«Ο Νίκος είναι αντισυμβατικός, μποέμ, ποιητής, διανοούμενος, είναι γεωλόγος, διαβάζει πάρα πολύ, διδάσκει στη Σορβόννη, είναι άνθρωπος της περιπέτειας. Είχε πάει 20 χρονών για σπουδές στο Παρίσι και έμεινε εκεί. Τώρα που εγώ έχω έρθει στην Ελλάδα το μοιράζουμε. Τώρα είναι εκείνος εδώ. 

Κάναμε έναν απλό πολιτικό γάμο… Ο μπαμπάς μου παντρεύτηκε τέσσερις φορές, η μαμά μου δυο και έχω πάει και στους γάμους, μου φαινόταν λίγο σαν παραμύθι, σκεφτόμουν “γιατί να το κάνω αφού θα χαλάσει”. Μόνο ο τέταρτος γάμος του πατέρα μου κράτησε με μια πολύ καλή γυναίκα, την Αθηνά. Μικρή ήμουν επαγγελματίας παρανυφάκι. Έχω αρνηθεί πολλές προτάσεις γάμου, φοβόμουν ότι θα με περιορίσουν» πρόσθεσε η Νάντια Μουρούζη.

Read More

And More