Νάντια Μπουλέ: Δε φαντάζεσαι πώς ανακοίνωσε στον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ, ότι είναι έγκυος

Η Νάντια Μπουλέ φιλοξενήθηκε στο Dot με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της, ανυπομονώντας να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ισαάκ. (Διάβασε εδώ το love story του ζευγαριού)

Η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε τον τρόπο που ανακοίνωσε στον αγαπημένο της ότι είναι σε ενδιαφέρουσα, σημειώνοντας πως η ίδια είχε την πεποίθηση πως δε θα μείνει ποτέ έγκυος.

«Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό…» ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Γιώργος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά. Του λέω “Κλείσε το τηλέφωνο. Τώρα, τώρα”. Δεν το πίστευε ούτε αυτός. Μου είπε να πάρουμε ακόμα ένα τεστ εγκυμοσύνης.

Μετά πήρα τον γιατρό και του είπα ότι είχα σκέψεις ότι ίσως να είμαι κι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνη, του απάντησα πως έχω κάνει δύο και τότε μου είπε: “Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος”. Τότε εγώ επέμεινα να πάω στο ιατρείο, γιατί ούτε εκεί πίστευα πως είμαι έγκυος».

Λίγο αργότερα, η Νάντια Μπουλέ αποκάλυψε πως δεν μιλούσε στον αγαπημένο της για μία εβδομάδα. «Το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν, ούτε στις οικογένειές μας. Ένιωσα τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη, τις έδιωξα όμως γρήγορα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε όλα τα συναισθήματα. Μετά το τρίμηνο, άφησα και τον Γιώργο να χαρεί».

Read More

And More