Νάσος Γαλακτερός: “Ο Παύλος εδώ και 3 χρόνια ήθελε να πάει στο Survivor, δεν είμαι άκαρδος πατέρας που τον αφήνει να λιμοκτονεί”

Ο Νάσος Γαλακτερός πλέον έχει γίνει πιστός τηλεθεατής του Survivor, αφού κάθε βράδυ παρακολουθεί τον γιο του, Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος μάχεται με την κόκκινη ομάδα. Μιλώντας στο “Σπορ24”, ο Νάσος Γαλακτερός αναφέρθηκε στην επιθυμία του γιου του να συμμετάσχει στο reaily επιβίωσης ενώ αποκάλυψε και αν θα πήγαινε ο ίδιος. 

Για την απόφαση του γιο του, Παύλου Γαλακτερού να μπει στο Survivor: “Με ταρακούνησε η απόφαση του Παύλου να πάει στο Survivor. Τα τελευταία τρία χρόνια μου έλεγε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι. Τότε, ήταν 20 χρονών και του έλεγα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουν έναν 20χρονο. Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε πριν από δύο μήνες και μου είπε ότι έκανε αίτηση. Με τον Παύλο μπαίνω στη θέση του και θυμάμαι τη δική μου ηλικία. Ό,τι κι αν του έλεγα, θα έκανε αυτό που ήθελε εκείνος. Τον εμπιστεύομαι, πήγε και τώρα κάθε βράδυ κοιτάμε τα μπαλάκια. Δεν είμαι καθόλου άκαρδος πατέρας που τον αφήνω να λιμοκτονεί. Ήθελε σαν τρελός να το περάσει αυτό οπότε ας το ζήσει”.

Για τον αν θα πήγαινε ο ίδιος  στο Survivor: “Επειδή παρακολουθώ Survivor, γιατί  παλιά δεν το παρακολουθούσα, έχω μπει μέσα σε όλο αυτό το πράγμα και με την αγωνία με τον Παύλο, θα ήθελα πάρα πολύ να πάω”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More