Νάσος Παπαργυρόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Πίστεψα στο όραμά του γιατί βλέπω μια καθαρότητα στα μάτια του»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Επέλεξα να κατέβω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής στη Στερεά Ελλάδα γιατί είναι η πατρίδα μου, η προσωπική μου Ιθάκη. Τα media δεν βοήθησαν πολύ. Το 70% των ανθρώπων που είδα από κοντά δεν με γνώριζαν. Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη γιατί βλέπω μία καθαρότητα στα μάτια του. Δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά, ήταν η σωστότερη επιλογή να θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης τον Δημήτρη Παπανώτα εκτός», είπε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Στη συνέχεια ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αναφέρθηκε στον πατέρα του μετά τις οικονομικές του δυσκολίες και την κατάσχεση του σπιτιού του: «Ο πατέρας μου μου ευχήθηκε καλή επιτυχία και μου είπε ότι ο πραγματικός πολιτικός είναι αυτός που θα πεθάνει φτωχός. Δεν ξέρω τι θα ψηφίσει ο πατέρας μου και ούτε μπορώ να τον αναγκάσω.

Η κρίση και η κατάσχεση του σπιτιού προφανώς και με επηρεάσε στην επιλογή μου να ασχοληθώ με τα κοινά», είπε χαρακτηριστικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στην κάμερα του Mega.

Read More

And More