Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Γοητεύτηκα από την “καθαρότητα” που είδα στον Στέφανο Κασσελάκη»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με αφορμή την υποψηφιότητά του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην κάμερα του ANT1 και στο «Πρωινό».

Ο γιος του γνωστού επιχειρηματία, Αργύρη Παπαργυρόπουλου  αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ εκφράζεται με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

«Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ το επέλεξα λόγω του Στέφανου, επειδή είδα ότι έρχεται ένας άνθρωπος «καθαρός», νέος, με φρέσκες ιδέες, που δίνει ανοίγματα στον νέο κόσμο. Έστειλα την αίτηση και μετά από μερικές εβδομάδες μου ήρθε ένα mail, χωρίς να γνωρίζω κάποιον μέσα από το κόμμα, χωρίς να έχω μιλήσει με κανέναν», απάντησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Όσο για την αντίδραση του πατέρα του: «Δεν το ανακοίνωσα εγώ στον πατέρα μου, του το ανακοίνωσαν άλλοι. Ο πατέρας μου προέρχεται από έναν χώρο που δεν τον λες σίγουρα Αριστερό. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε καλή επιτυχία. Ούτε και στη μητέρα μου άρεσε η ενασχόλησή μου με την πολιτική, μου λέει: θα σε φάει το κατεστημένο», απάντησε Νάσος Παπαργυρόπουλος.

«Γοητεύτηκα από την «καθαρότητα» που έχει ο Στέφανος, ήταν πολύ εγκάρδιος και είχα τη στήριξή του σε αυτό που πάω να κάνω. Είναι κοντά στις δονήσεις της κοινωνίας», είπε κλείνοντας ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Read More

And More