Ναταλί Κάκκαβα για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έχει μια μόνιμη ενόχληση, σε λίγο δε θα πηγαίνει κανείς στην εκπομπή γιατί θα φοβάται»

Για την εκπομπή που ήταν να παρουσιάσει, τη Φαίη Σκορδά, αλλά και την κόντρα που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο όταν βρέθηκε καλεσμένη στη Super Κατερίνα, μίλησε η Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Τέρψη Μαντζουράτου.

«Είχαμε κάνει συζητήσεις και ραντεβού για μία εκπομπή που επρόκειτο να γίνει αλλά δεν έγινε, ας περιμένουμε τώρα, ο χρόνος θα δείξει. Βγάζει μία δικαιολογημένη πικρία η Φαίη Σκορδά για τον ΣΚΑΙ. Αν κάποιος δικαιούται να μιλάει, είναι η ίδια» ανέφερε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

Για την «κόντρα» με τον Ανδρέα Μικρούτσικο η Νάταλι Κάκκαβα τόνισε: «ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει μία μόνιμη ενόχληση σε ό,τι του χαλάει την ροή των λεγομένων του, έχει την ανάγκη να δημιουργήσει ένταση. Η πρόθεσή μου δεν είναι να διακόψω κάποιον, ούτε να είμαι αγενής, δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν θα πηγαίνει κανένας καλεσμένος στην εκπομπή επειδή θα φοβάται μην του την πει ο Ανδρέας; Στεναχωριέμαι, αγαπώ τον Ανδρέα. Είναι ένας άνθρωπος με τεράστια τηλεοπτική εμπειρία και χορτασμένος τηλεοπτικά. Δεν ξέρω γιατί έχει ένταση».

Read More

And More