Ναταλί Κάκκαβα για Γιώργο Λιάγκα: «Του κάνουν αιφνιδιασμούς στον αέρα οι συνεργάτες του για θέματα που δεν έχει συναινέσει;»

Η Νάταλι Κάκκαβα προχώρησε σε μια ανάρτηση στα social media σχετικά με το σημερινό ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για την εκπομπή του Open Tv που θα προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα. Μια εκπομπή που συζητιέται εδώ και μήνες δίχως, ωστόσο, να έχει κάνει ακόμη πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για να καταλάβετε λίγο το φαιδρό του πράγματος, μιλάμε όλοι μισό χρόνο για μια εκπομπή που δεν την έχουμε δει και που πολύ πιθανό να μην την δούμε και ποτέ και κάθε εβδομάδα βάζουμε μια σύνθεση εκπομπής που δεν την έχουμε δει. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή που δεν υπάρχει καν. Ασχολούμαστε μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα. Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές. Αυτό είναι ανωμαλία! Ασχολούμαστε όλες οι εκπομπές μισό χρόνο με μια εκπομπή φάντασμα».

Η Νάταλι Κάκκαβα, διαβάζοντας την αναπαραγωγή που έγινε στα sites, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχετικά με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα.

«Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο απόσπασμα από το @toprwino_ant1 και διαβάζοντας αυτό τον τίτλο στο @zappit.gr αναρωτιέμαι τα εξής: 1)Ποιες είναι αυτές οι σκοτεινές δυνάμεις που υποχρεώνουν τον κύριο Γιώργο Λιάγκα να προβάλει στην εκπομπή του θέματα για εκπομπές φαντάσματα…

2) Δεν γνώριζε από πριν τη σκαλέτα της εκπομπής του; 3)Του κάνουν αιφνιδιασμούς στον αέρα οι συνεργάτες του, λέγοντας θέματα που δεν έχει συναινέσει; Ή απλά ήταν ένα επικοινωνιακό show;» έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ναταλί Κάκκαβα (@n.kakkava)

 

Να σημειώσουμε εδώ πως το ρεπορτάζ του «Πρωινού» ανέφερε πως η Νάταλι Κάκκαβα θα μείνει τελικά εκτός της εκπομπής στο Open Tv, εξαιτίας αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς εκλέχθηκε δημοτική σύμβουλος στον δήμο Σαρωνικού. Εκτός από αυτό – σύμφωνα με την εκπομπή του ANT1 – φαίνεται πως η παρουσιάστρια δεν έχει καλές σχέσεις με την Μαριάντα Πιερίδη…

Read More

And More