Νάταλι Κάκκαβα: Η συγκίνησή της στον αέρα της εκπομπής! Γιατί δεν θα συνεχίσει το “Καλοκαίρι not”

Η Κατερίνα Καινούργιου θα επιστρέψει μία εβδομάδα αργότερα, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, οπότε το Καλοκαίρι #not παίρνει παράταση. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, όμως, δεν θα συνεχίσουν. Το ζευγάρι θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην εκπομπή την ερχόμενη Παρασκευή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, το πρωί της Τετάρτης να έχουμε συγκίνηση και δάκρυα στο πλατό.

«Εγώ με τη Ναταλί σταματάμε την Παρασκευή, γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δυο παιδάκια, γιατί έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό, γιατί η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει, γιατί εγώ πρέπει μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς καθημερινής παρουσίας νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ και στις 14 του μήνα θα επανέλθω με την Κατερίνα και το ανανεωμένο Ευτυχείτε», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη συνέχεια, όταν πήρε τον λόγο η Νάταλι Κάκκαβα, ανέφερε συγκινημένη: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά μας που έκαναν κι αυτοί τη θυσία τους να μας αποχωριστούν, γιατί δεν έχουν συνηθίσει να μας αποχωρίζονται». Όταν η παρουσιάστρια πήγε μπροστά στη γιγαντοοθόνη για το δελτίο καιρού την έπιασαν τα κλάματα.

«Έλα ρε Γρηγόρη να με σώσεις! Δεν είμαι καλά σου λέω!», είπε κλαίγοντας και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έσπευσε και με ένα φιλί στον ώμο προσπάθησε να την ηρεμήσει.

Πηγή zappit.gr

Read More

And More