Ναταλί Κάκκαβα: Ξέσπασε σε δάκρυα μετά την παραίτησή της – «Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν»

Η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για να μιλήσει ανοιχτά για την παραίτησή της από τον Δήμο Σαρωνικού. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην αντιδήμαρχος της περιοχής ενεπλάκη ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Παπαχρήστου, καταγγέλλοντας συναισθηματική κακοποίηση.

«Εγώ είμαι πάντα με τον κόσμο, με τους δημότες που με τίμησαν με τη ψήφο τους και μου έκαναν την τιμή να δοκιμαστώ σε κάτι που αγάπησα πολύ στην πορεία. Ήμουν εκεί, όλη μέρα κοντά τους, άφησα την οικογένειά μου, αλλά ήμουν από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους γιατί ήμουν κοντά στον κόσμο. Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί ήταν από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Έβλεπα ευτυχισμένα παιδιά και ευτυχισμένους ανθρώπους. Για αυτό είμαι εδώ δημόσια, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. Αν έχει κάποιος δημότης να μου προσάψει ένα περιστατικό αγένειας, ξέρεις ποια ήταν η απάντηση… τσουνάμι αγάπης» ανέφερε, αρχικά, συγκινημένη η Ναταλί Κάκκαβα.

«Βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά για τον Δήμαρχο. Μου έγινε πρόταση να είμαι στην τηλεόραση, αλλά επειδή υπάρχει το ασυμβίβαστο έπρεπε να επιλέξω. Είχε γυριστεί τρέιλερ και δεν ήμουν εκεί. Επέλεξα να στηρίξω αυτό το παιδί που πίστευα ότι θα έρθει και θα φέρει την αλλαγή στον Δήμο. Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν» τόνισε η παρουσιάστρια.

«Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές, ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ; Να σε εγκαλούν δημόσια και να μη δέχεται ραντεβού ο δήμαρχος; Η απάντησή του, όταν τον ρώτησα γιατί το συνεχίζει όλο αυτό, ήταν: όποιος δεν θέλει, φεύγει», καταγγέλλει η Ναταλί Κάκκαβα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164