Ναταλί Κάκκαβα: «Με ένα δυσάρεστο γεγονός κάποιοι βρήκαν την αφορμή να γίνουν εθνικοί ήρωες»

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής καλεσμένοι στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησαν στην Σίσσυ Χρηστίδου για την τραγωδία στα Τέμπη αλλά και τον τρόπο που παρουσιαστές και δημοσιογράφοι διαχειρίστηκαν το γεγονός.

«Εγώ ένιωσα λίγο άσχημα, διότι με ένα τόσο δύσκολο και δυσάρεστο γεγονός, κάποιοι βρήκαν την αφορμή να γίνουν λίγο εθνικοί ήρωες. Είναι πολύ εύκολο να βγεις στην τηλεόραση και να κατηγορείς, που ξέρεις ότι ο κόσμος έχει ανάγκη αυτό το καταγγελτικό. Ο ρόλος της τηλεόρασης θα πρέπει να είναι πιο εξισορροπιστικός και να μην καλλιεργείται ο θυμός», σχολίασε η Ναταλί Κάκκαβα.

Σε ερώτηση αν πιστεύει ότι έχουν αλλάξει τα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης, όπως αυτή είναι σήμερα ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε:

«Ποια είναι η νέα και ποια η παλιά τηλεόραση; Δεν μπορώ με το παλιά τηλεόραση που ακούω. Η τηλεόραση ήταν μία κι αυτή είναι διαχρονικά. Η τηλεόραση θα αλλάξει, όσο μπορεί να αλλάξει, ένα κλικ πίσω ή ένα κλικ μπροστά. Ο τηλεθεατής αλλάζει. Ο τηλεθεατής πια όλα τα αντιλαμβάνεται κι τον άνθρωπο που διαρρηγνύει υποκριτικά τα ιμάτιά του, κι τον άλλον που το παίζει καλός».

 

Read More

And More