Ναταλία Αργυράκη: «Νιώθω δημοσιογράφος, δεν νιώθω διάσημο πρόσωπο» – Τι είπε για τη συνεργασία με τη Ναταλία Γερμανού

Στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και στη δημοσιογράφο, Νάσια Μανέντη παραχώρησε η Ναταλία Αργυράκη.

Η γνωστή δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τον απολογισμό της.

«Ήταν πολύ ωραία χρονιά και για μένα πολύ διαφορετική, ήταν και καινούργια τα πρόσωπα, είχε και την αλλαγή μέσα στην ομάδα. Το ότι ακούγονται διάφορα γύρω από το πρόσωπό μου με τρομάζει, γιατί δεν αισθανόμουνα ποτέ ότι θα απασχολήσω, γιατί εγώ νιώθω δημοσιογράφος, δεν νιώθω διάσημο πρόσωπο. Οι αλλαγές δε με τρομάζουν, έχω κάνει αλλαγές στη ζωή μου. Είμαι πολύ σταθερός άνθρωπος. Έχω κάνει λίγες αλλαγές σημαντικές σε κομβικά σημεία», είπε η Ναταλία Αργυράκη.

Και πρόσθεσε: «Είπα ότι μια αλλαγή μπορεί να υπάρξει και στον ίδιο τον χώρο που βρίσκεται και ότι δε σημαίνει ντε και καλά αλλάζω στέγη, ανθρώπους ή καταστάσεις. Πολύ σύντομα θα μπορούμε να μιλάμε πολύ πιο ανοιχτά. Έχω πάρει μέσα μου την τελική απόφαση».

Σχετικά με τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού, η Ναταλία Αργυράκη σημείωσε: «Παρατηρώντας έναν άνθρωπο σε θέση κεφαλής, που μπορεί να ισορροπεί ανάμεσα σε όλα τα θέματα και τις καταστάσεις, να βάζει συναίσθημα, χιούμορ και απόσταση εκεί που χρειάζεται. Είναι τρομερό αυτό. Είναι απίστευτη σε αυτό που κάνει. Ένα άλλο μεγάλο κομμάτι που έμαθα εγώ, είναι ότι αν είσαι άνθρωπος δουλευταράς, οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου, η πάνω από σένα θα το δουν και θα το εκτιμήσουν».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Skoda Elroq

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164