Ναταλία Δραγούμη: «Είμαστε 22 χρόνια μαζί, ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές»

Για την καθημερινότητά της ως σύζυγος και μητέρα μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Ελένη» και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου. 

Σχετικά με τα παιδιά της: «Όταν μεγαλώσουν τα παιδιά και φύγουν είναι μια άλλη φάση και αυτό απασχολεί πολύ κόσμο. Μου λείπει το ότι δεν είμαι ο σοφέρ των παιδιών μου, μου λείπουν οι ώρες μέσα στο αυτοκίνητο που μιλούσα πιο προσωπικά με τα παιδιά μου», είπε η Ναταλία Δραγούμη.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης πρόσθεσε για την μητρότητα: «Η μητέρα μου πάντα μου έκανε πλύση εγκεφάλου για τα παιδιά, είναι παλαιών αρχών το να λες στο παιδί σου κάνε παιδιά. Πάντα έλεγα ότι και να μην βρω αυτόν που θέλω για να κάνω παιδί, θα κάνω μόνη μου», πρόσθεσε η Ναταλία Δραγούμη.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή δίπλα στον σύζυγό της «Με τον άνδρα μου είμαστε 22 χρόνια επειδή θέλουμε και έχουμε τη λαχτάρα να είμαστε μαζί. Με τον άντρα μου ερωτευτήκαμε και αυτό δεν ξεχνιέται. Ο έρωτας φεύγει και έρχεται με διαφορετικές μορφές».

Φέτος, η Ναταλία Δραγούμη πρωταγωνιστεί στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη»  με τον «Αμπιγιέρ», στο Θέατρο «Διάνα» με την παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες».  Επίσης συμμετέχει στην παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» με την Μιμή Ντενίση».

Read More

And More