Ναταλία Δραγούμη: Εισβάλλει στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και φέρνει ανατροπές!

Ναταλία Δραγούμη: Εισβάλλει στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» και φέρνει ανατροπές! | tlife.gr

Στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» «εισβάλει» η Ναταλία Δραγούμη.

Το επιτυχημένο σίριαλ αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού του Αμαρουσίου και γι’ αυτόν τον λόγο οι συντελεστές της δεν επαναπαύονται, αλλά αναζητούν συνεχώς τρόπους για να τονώσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, δημιουργώντας νέους ρόλους και κατ’ επέκταση ιστορίες.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ήρθαν σε συμφωνία με τη αγαπημένη ηθοποιό, προκειμένου να κρατήσει έναν ρόλο – κλειδί, αυτόν της Εύας Βούλγαρη.

Η Εύα είναι η πρώην σύζυγος του Αργύρη (Αλέξανδρος Σταύρου) . Η μητέρα του πρώτου τους παιδιού, του Άγγελου . Με τον Αργύρη παντρεύτηκαν νέοι και ήταν τότε πολύ ερωτευμένοι. Όμορφη και πολύ φιλόδοξη, είχε αρχικά βλέψεις για μια «καλύτερη» ζωή, σε μια οικονομική επιφάνεια που ο Αργύρης δε θα μπορούσε να της εξασφαλίσει. Παρόλα αυτά, κοντά του, αρχικά ήταν ευτυχισμένη. Μόλις όμως η ζωή, τους έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, φάνηκε η αδυναμία τους να κρατηθούν μαζί. Η οδύνη που θα μπορούσε να ενώσει άλλους, αυτούς τους χωρίζει. Ο καθένας κρατά το δίκιο που νιώθει και οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Περνάνε χρόνια χωρίς η Εύα να τον αναζητήσει, ούτε να επικοινωνήσει μαζί του. Στις λιγοστές προσπάθειές του να τη βρει, αυτή αδιαφορεί. Και τώρα η ζωή τους φέρνει μαζί, καθώς το μεγάλο μυστικό της Εύας αποκαλύπτεται και αλλάζει για πάντα τη ζωή του Αργύρη. Η επανεμφάνισή της στη ζωή του κρύβει την πρόθεσή της να ικανοποιήσει τον αρνητικό χαρακτήρα που κρύβεται πίσω από μια λαμπερή εμφάνιση. Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά της, αλλά ο αδίστακτος χαρακτήρας της Εύας και η απόφασή της να κερδίσει αυτά που θέλει, δεν δέχονται κανένα φραγμό. Χρησιμοποιεί κάθε μέσο και η απειλή γίνεται όπλο της στην προσπάθειά της να διαλύσει αυτό που δένει την Κάτια και τον Αργύρη.

READ more