Ναταλία Γερμανού: H απίστευτη απάντησή της στην ατάκα της Έλενας Μπάση “Ήμασταν συμμαθήτριες”!

Η Έλενα Μπάση μετά την αποχώρηση της από το The Bachelor βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day”. Oπως ήταν φυσικό η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μη φτάσει και στην ηλικία της, για την οποία έχει γίνει πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό. (Δες εδώ τα σχόλια στο twitter)

Η ξανθιά τραγουδίστρια, η οποία όπως δήλωσε απόλαυσε το τρολάρισμα που της έγινε, ανέφερε ότι είναι συμμαθήτρια της Ναταλίας Γερμανού, απαντώντας έτσι χιουμοριστικά στην παρουσιάστρια του “Καλύτερα δε γίνεται” που είχε σχολιάσει την ηλικία της. (Δες εδώ όλα όσα είπε η Έλενα Μπάση στο Happy Day)

Αυτή η δήλωση της Έλενας Μπάση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους followers της Ναταλίας Γερμανού που έσπευσαν να ρωτήσουν την παρουσιάστρια τι τους κρύβει. Με εκείνη να απαντά επίσης με χιούμορ: “Είμαι 15 χρόνια πιο μικρή απ’ όσα έλεγα. Ευχαριστώ Έλενα!  

 

Ωστόσο δεν έχουμε μάθει ακόμα την πραγματική ηλικία της Έλενας Μπάση. Πάντως η αδελφή της τραγουδίστριας έχει πει στο TLIFE ότι είναι λίγο μικρότερη από την ίδια, η οποία είναι 44 ετών. 

Read More

And More