Ναταλία Γερμανού: Το αγαπησιάρικο μήνυμά της στο Βασίλη Δρυμούση, λίγο πριν το τέλος…

Η Ναταλία φεύγει, ο Βασίλης μένει και κάπου εδώ μοιραία οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι χωρίζουν.

Όπως σου είχα γράψει σε προηγούμενο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, η Ναταλία Γερμανού αποχωρεί από το Epsilontv και η νέα τηλεοπτική χρονιά θα την βρει σε επίσης νέες τηλεοπτικές γειτονιές ή μάλλον σε γειτονιές που τις γνωρίζει καλά.

Η νέα σεζόν θα βρει τη γνωστή παρουσιάστρια στον Alpha, όπου θα χριστεί και πάλι η “βασίλισσα” του Σαββατοκύριακου, αναλαμβάνοντας ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Ο Βασίλης Δριμούσης, αρχισυντάκτης του “Επιτέλους Σαββατοκύριακο” και πιστός φίλος της Ναταλίας για πολλά, πολλά χρόνια, απ’ ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα παραμένει στο Epsilontv, μιας και πρόκειται για έναν εμπειρότατο δημοσιογράφο, με πολύτιμη προίκα πίσω από τις κάμερες.

‘Ετσι, η Ναταλία θέλησε χθες να του στείλει ένα αγαπησιάρικο μήνυμα, μίνι… αποχωρισμού, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τι ακριβώς έγραψε η παρουσιάστρια με το γνωστό και χαρακτηριστικό της χιούμορ;

“…Αποκλειστικό ενσταντανέ του αρχισυντάκτη της εκπομπής @epiteloys_sk λίγα μόνο 24ωρα πριν απαλλαγεί από την παρουσιάστρια που του κατε.. που του σημάδεψε τη ζωή ??❤❤ @billdrimousis #epsilontv #epitelous_sk #respect_and_love»…”

Φυσικά, ο Βασίλης έσπευσε να απαντήσει:

“…Μπορεί κανένας να γλυτώσει απο εσένα παιδάκι μου? Με πυρωμένο σίδερο σαν τα γελάδια με έχεις σημαδέψει…”

Read More

And More