Ναταλία Γερμανού – Απαντά στον Ζαφείρη Μελά: “Δεν σας ζητάω συγγνώμη, δεν καταλάβατε τι είπα”

Ο Ζαφείρης Μελάς σε δηλώσεις του ζήτησε από τη Ναταλία Γερμανού να του πει συγγνώμη για όσα είπε για τη δήλωσή του «αν δεν κουνήσεις την ουρά σου. (Δες εδώ τι είχε πει η παρουσιάστρια στον αέρα του Καλύτερα δε γίνεται για την επίμαχη δήλωση).

Σήμερα, από το ξεκίνημα της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού, με το γνωστό της χιούμορ, είπε δύο φορές στους συνεργάτες της ότι έχει να ζητήσει και μια συγγνώμη.

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, που προβλήθηκε το βίντεο με τις δηλώσεις του τραγουδιστή. Αμέσως μετά, η Ναταλία «απασφάλισε» λέγοντας: «Έχω ζητήσει στη ζωή μου πολλές φορές συγγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγγνώμη. Θεωρώ ότι αυτή είναι μία λέξη ιερή. Όπως και το ευχαριστώ, έτσι και το συγγνώμη είναι λέξεις που χρησιμοποιώ πολύ συχνά.

Ειλικρινά δε βλέπω τον λόγο που θα πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Ο κ. Μελάς, τον οποίο εκτιμώ ως φωνή, επανέλαβε αυτά που είπε στη συνέντευξη του Κώστα Τσουρού. Δεν είπε κάτι διαφορετικό. Είπε ότι αν κάποιος ενοχλούσε την κόρη του, θα τα έβρισκε σκούρα μαζί της γιατί είναι αντράκι. Σαν να υπονοεί δηλαδή ότι οι άλλες κοπέλες που βρέθηκαν σε αυτήν την τραγική θέση του να υποστούν οποιουδήποτε είδους παρενόχληση δεν ήταν αντράκια. Ήταν γυναικούλες, κότες, θύματα;

Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά. Sorry but not sorry. Δεν το νιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα. Δεν μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας. Ίσα ίσα που είπα ότι δεν θα έπρεπε να τα λέτε αυτά και εσείς επιμένετε να τα λέτε. Αυτά από μένα με αγάπη».

Δες όλα όσα συνέβησαν στο βίντεο:

Read More

And More