Ναταλία Γερμανού: Απάντησε στην Αφροδίτη Λατινοπούλου μέσα από ένα βίντεο

Για το θέμα που απασχόλησε τα social media αλλά και τα Μέσα αποφάσισε να μιλήσει η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής μέσα από την εκπομπή της.

Αυτό το θέμα δεν είναι άλλο από την ανάρτηση που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία έκανε λόγο για πρότυπα ομορφιές και το πόσω “αποκρουστικό” είναι κατά την άποψή της γυναίκες να δείχνουν τις ατέλειές τους στα social media, να εμφανίζονται αξύριστες και άντρες να κυκλοφορούν με γυναικεία ρούχα.

«Έγινε όλη αυτή η ιστορία με την Αφροδίτη Λατινοπούλου. Όλοι είπαν τη γνώμη τους, δεν θέλουμε να ασχοληθούμε με το θέμα, μας ξέρετε πολύ καλά και καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή μας. Διαβάζετε τα μάτια μας. Εμείς δεν έχουμε πρόθεση ούτε να της ρίξουμε κουβά με τοξικό δηλητήριο, ούτε να τη βρίσουμε. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι περιποιημένη, αυτό που δεν έχει δικαίωμα είναι να θεωρεί ότι υπάρχουν πρότυπα. Υπάρχει η ελευθερία, η χαρά της αγάπης και της ανθρώπινης δύναμης και υπόστασης», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Εγώ θα της αφιερώσω ένα βίντεο που μπορεί να μη τη βρει σύμφωνη αλλά να την κάνει να ξανασκεφτεί».

Read More

And More