Ναταλία Γερμανού: Έτσι σχολίασε την απουσία του Alpha από την εκδήλωση με την Ελένη Μενεγάκη

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν πολύ τις επόμενες ημέρες είναι η απουσία της κάμερας του Alpha από την εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού με την Ελένη Μενεγάκη. Η κάμερα της εκπομπής “Εύτυχείτε” συνάντησε τη Ναταλία Γερμανού η οποία δε θέλησε να σχολιάσει το συγκεκριμένο γεγονός και αρκέστηκε να πει πόσο πολύ της άρεσε η Ελένη Μενεγάκη.

“Την είδα την Ελένη. Ήταν υπέροχη. Ξεκούραστη, όμορφη λαμπερή. Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο για τον Alpha που δεν πήγε στην Ελένη. Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο ως εκπρόσωπος του εαυτού μου. Δεν μπορώ να μιλήσω ως εκπρόσωπος του καναλιού στο οποίο εργάζομαι. Η Ελένη θα το κάνει το comeback της και πιστεύω ότι θα είναι καλό”.

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε και στην κόντρα που είδαμε να ξεσπά ανάμεσα στην Ιωάννα Μαλέσκου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

“Επειδή από τα δύο κορίτσια γνωρίζω την Ηλιάνα ξέρω ότι δεν είχε καμία κακή πρόθεση. Είναι ένα τόσο καλό κορίτσι και γλυκό. Δεν ήθελε να προσβάλει την Ιωάννα Μαλέσκου ίσως όντως να υπερέβαλλε γιατί ενοχλήθηκε» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Read More

And More