Ναταλία Γερμανού: Φωτογραφήθηκε για τον Alpha και ήταν πιο… sexy από ποτέ!

Το ότι η Ναταλία Γερμανού αποτελεί πλέον παρελθόν για το Epsilontv, είμαι σίγουρη πως το ξέρεις ήδη…

Το ότι η Ναταλία Γερμανού έδωσε τα χέρια κι έκλεισε τη νέα τηλεοπτική χρονιά να βρίσκεται στον Alpha κι αυτό είναι μία είδηση που έχει κάνει τις τελευταίες ημέρες, ιδιαίτερα ντόρο στην εγχώρια… μιντιούπολη, οπότε προφανώς και τη γνωρίζεις…

Αυτό ίσως που δεν γνωρίζεις είναι, ότι αν και κατα καλόκαιρο, η προετοιμασία της ολοκαίνουργιας εκπομπής της Ναταλίας γίνεται με εντατικούς ρυθμούς. Βλέπεις, δεν έχουν σβήσει ακόμα οι τηλεοπτικές μηχανές για το κανάλι της Κάντζας.

Έτσι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της brand-new εκπομπής της γνωστής παρουσιάστριας, έγινε προ ημερών και η επίσημη φωτογράφησή της.

Η Ναταλία σαν να μη πέρασε μια μέρα, φωτογραφήθηκε και πάλι για τον Alpha, προκειμένου να ξεκινήσει το λανσάρισμα της νέας αυτής τηλεοπτικής της προσπάθειας, με ολοκαίνουργιο φωτογραφικό υλικό.

Παρούσα στη φωτογράφηση ήταν βεβαίως-βεβαίως και η δαιμόνια, μα πάνω απ ΄όλα… βράχος υπομονής και ψυχραιμίας, διευθύντρια δημοσίων σχέσεων και γραφείου Τύπου του Alpha, Άννα Βλαβιανού, η οποία και θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social-media να μας δώσει μία μικρή ιδέα για το ύφος, το στυλ και την ατμόσφαιρα της φωτογράφησης.

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα χαζεύοντας το παρακάτω “κλικ”; Πως τόσο… sexy η Ναταλία δεν έχει ξανά φωτογραφηθεί! Τουλάχιστον σε επίσημη φωτογράφηση καναλιού.

Με άλλα λόγια; Η Ναταλία επιστρέφει από τον Οκτώβριο στους δέκτες μας μέσα από τον Alpha και πάντα Σαββατοκύριακο, έχοντας εντελώς… άγριες κι ανανεωμένες διαθέσεις.

Η Ναταλία είναι αποφασισμένη να το κερδίσει κι αυτό το τηλεοπτικό στοίχημα κι απ ΄όσο ξέρω, όποιος επιμένει, στο τέλος νικά!

Ιδού το… φωτογραφικό ντοκουμέντο!

 

Read More

And More