Ναταλία Γερμανού για Breakfast @Star: «Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά»

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Ετεοκλής Παύλου στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν την ανοδική πορεία που σημειώνει το Breakfast @Star τη φετινή σεζόν.

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού συμφώνησε ότι η εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου σημειώνει ανοδική πορεία, ωστόσο, όπως είπε, δεν έχει κάποια διαφορά από τις υπόλοιπες πρωινές εκπομπές.

«Πάνε πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης και το αξίζουν και πάνε γιατί είναι μία απολύτως δομημένη εκπομπή με ωραία θεματολογία και σκαλέτα και τα αξιοποιούν όλα πολύ ωραία με την παρέα τους. Το διαφορετικό δε βλέπω που εντοπίζεις. Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τα άλλα πρωινά,» είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

«Η άνοδός τους σημειώθηκε από τότε που απασφάλισαν και μετά» σχολίασε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

«Κάποια στιγμή είχα ψιλοχαλαστεί με τον Ετεοκλή -το είχα πει και στην εκπομπή- όταν είχε πει ειρωνικά για τον Νίκο Συρίγο: Α, τον ευχαριστούμε που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσιματικές. Και λέω ρε παιδί μου, επειδή ο Νίκος Συρίγος είναι μιας άλλης βαρύτητας δημοσιογράφος, είπα να υπάρχει ένας σεβασμός σε δημοσιογράφους που έχουν δώσει χρόνια τα διαπιστευτήριά τους. Μετά, όμως, όταν κατάλαβα τον τρόπο και του Ετεοκλή και της Ελένης, είπα ότι είναι δύο παιδιά με άγνοια τηλεοπτικής πονηριάς, τα οποία βγαίνουν και λένε αυτό που πιστεύουν, τη γνώμη τους κι αυτό που συζητάνε στο σπίτι τους. Αυτό είναι αθώο, αγνό και τελικά ωραίο» ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Να θυμίσουμε πως λίγο καιρό πριν, μετά τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει η τοποθέτησή της για τον Γιώργο Νταλάρα, η Ναταλία Γερμανού είχε πει για τη δική της εκπομπή, ότι είναι διαφορετική από της άλλες.

«Είδα και κάποια δαχτυλάκια που σηκώθηκαν και έλεγαν, “αν δε θες να είσαι υποκρίτρια κοίτα να αλλάξεις την εκπομπή σου”, η εκπομπή είναι ήδη άλλη. Ανέκαθεν ήταν άλλη εκπομπή. Έχω την αίσθηση, ότι κάνουμε μια άλλη εκπομπή που δε χρειάζεται πολλές αλλαγές» ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Ναταλία Γερμανού: Απαντά πρώτη φορά για τα σχόλια για την υποστήριξη στον Νταλάρα – Το «καρφί» στη Σίσσυ Χρηστίδου

 

Read More

And More