Ναταλία Γερμανού για Φωκά Ευαγγελινό: «Στεναχωρήθηκε, η Μαρίνα Σάττι είχε ισχυρή άποψη και δεν παρουσιάστηκε η πρότασή του»

Η Ναταλία Γερμανού συνάντησε από κοντά τον Φωκά Ευαγγελινό και δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσει για τη φετινή Eurovision και την 11η θέση που πήρε η Μαρίνα Σάττι.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσα από το «Καλύτερα δεν Γίνεται» πως η πρόταση που είχε ο ίδιος για την εμφάνιση της ελληνικής συμμετοχής δεν παρουσιάστηκε με τον τρόπο που ήθελε ο ίδιος, καθώς η τραγουδίστρια, ως μια ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα είχε τη δική της άποψη.

«Είδα τον Φωκά Ευαγγελινό την προηγούμενη Τρίτη και τον ρώτησα και ήταν στενοχωρημένος δεν θα το κρύψω, αλλά είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος και δεν κουτσομπολεύει παρασκηνιακά. Μου είπε πως όντως στενοχωρήθηκε και με τη θέση που πήραμε και με τα σχόλια που ακούστηκαν. Περιορίστηκε να μου πει ότι η Μαρίνα επειδή είναι ολοκληρωμένη παραγωγός, καλλιτέχνιδα, τραγουδοποιός και χορεύει, όντως είχε πολύ ισχυρή άποψη η ίδια για το πως ήθελε να παρουσιαστεί το act του «Ζάρι» στη σκηνή. Δεν είχε πολλή ανάμειξη ο Φωκάς στο τελικό αποτέλεσμα.

Μου ξεκαθάρισε ότι όλα είναι μία χαρά και ότι τη θαυμάζει πάρα πολύ, αλλά από την αρχή είχε τα δικά της ζητούμενα και το πως ήθελε να παρουσιαστούν στη σκηνή. Έμεινε σταθερή. Ο Φωκάς είχε άλλη ιδέα και πρόταση που δεν παρουσιάστηκε τελικά» εξήγησε η Ναταλία Γερμανού.

 

«Επιτρέψτε μου να πω μια καθαρά προσωπική μου άποψη με τεράστιο σεβασμό στον Φωκά με τον οποίο συνεργαστήκαμε στο «Μy number one» και περάσαμε ζάχαρη. Παρόλα αυτά σε σχέση με τη Eurovision, αν θέλεις έναν καλλιτέχνη που να κάνει ακριβώς ό,τι του λες, που να μην έχει καθόλου άποψη και να λέει ναι σε όλα, τότε επιλέγεις την «ασφαλή» λύση της Silia Kapsis ή μίας κοπέλας νέας, την οποία θα την πλάσεις όπως θέλεις και θα πάει με τα νερά σου και θα τηρήσει 100% ό,τι της προτείνεις.

Όταν διαλέγεις μία ολοκληρωμένη καλλιτέχνιδα στα πάντα, μία παραγωγό που γράφει τα τραγούδια της, δεν μπορεί να περιμένεις να μη σου πει ότι εγώ αυτό δεν θα το κάνω και θα κάνω αυτό που νιώθω καλύτερα. Αλλιώς επιλέγεις ένα νέο πλάσμα και το πλάθεις, όπως θέλεις» ανέφερε επίσης η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164