Ναταλία Γερμανού για Λεωνίδα Κακούρη: «Έχει πιεστεί ψυχολογικά»

Την επικοινωνία που είχε με τον Δημοσθένη Πέππα, δικηγόρο του Λεωνίδα Κακούρη μετά τη δήλωση που απέστειλε προς τα Μέσα, λόγω του ντόρου που προκλήθηκε με την παραίτησή του από την παράσταση «Βασιλιάς Ληρ», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως στην επικοινωνία που είχε με τον δικηγόρο του ηθοποιού, εκείνος της μετέφερε πως δεν έχει συμβεί τίποτα, ωστόσο ο ηθοποιός βρίσκεται σε μια ευαίσθητη συναισθηματικά περίοδο, έχει ζοριστεί ψυχολογικά και χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να βρει και πάλι τις ισορροπίες του και να επανέλθει.

«Θέλω να σας πω ότι επικοινώνησα με τον Δημοσθένη Πέππα, ο οποίος είναι και προσωπικός μου φίλος και φίλος και δικηγόρος του Λεωνίδα Κακούρη. Μιλήσαμε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο. Είπαμε πολλά, κάποια από αυτά θα τα μοιραστώ μαζί σας, κάποια άλλα όχι, ελπίζω να με καταλαβαίνετε. Ο λόγος είναι απλώς και ανθρώπινος. 

Στα Μέσα, έχουμε μια τάση κανιβαλισμού, μου είπε ο Δημοσθένης ότι έξω από το σπίτι του Λεωνίδα Κακούρη υπάρχουν τηλεοπτικά συνεργεία αυτή τη στιγμή, ένα σπίτι που υπάρχει σύζυγος, δυο παιδιά… Το βρήκα ακραίο και λίγο απάνθρωπο. Γι’ αυτό τον λόγο εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση ο Λεωνίδας, για να σταματήσει όλο αυτό το κυνηγητό. 

Είναι ζορισμένος ψυχολογικά. Δεν έχει συμβεί κάτι. Πιέστηκε, ζορίστηκε, αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους τους ανθρώπους σε κάποια στιγμή της ζωής τους, μετά από κάποια πίεση επαγγελματική, πόσω μάλλον σε μια επαγγελματική στιγμή που έχει πολλές απαιτήσεις και χρειάζεται λίγο χρόνο να ηρεμήσει και να ξαναβρεί τον εαυτό του. Αυτό είναι όλο.

Χρειάστηκε λίγες ημέρες, θα χρειαστεί λίγες ημέρες ακόμα και από τα γυρίσματά του. Υπερκόπωση νομίζω είναι. Αυτό που μου είπε και ο Δημοσθένης είναι πως η υπερκόπωση είναι καμιά φορά σωματική, πολλές φορές όμως, μπορεί να είναι και ψυχολογική. Και όταν ζορίζεται η ψυχή μας, πολλές φορές είναι πιο σοβαρό από το να ζοριστεί το σώμα. Όταν ζοριστεί η ψυχή μας, θέλει χαλαρούς ρυθμούς, ηρεμία και τους δικούς μας ανθρώπους αγκαλιά για να το ξεπεράσουμε και να πάμε παρακάτω» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού,

Read More

And More