Ναταλία Γερμανού για Νίκο Οικονομόπουλο: «Έχουμε σταυρώσει άλλους για τις δηλώσεις τους, είναι δικαίωμά του»

Ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες μετά την sold out συναυλία του, με την Ναταλία Γερμανού να σχολιάζει από μεριά της όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς ο τραγουδιστής για την «ιδανική σύντροφο».

«Κατά καιρούς ο Νίκος Οικονομόπουλος έχει κάνει κάποιες δηλώσεις για το πώς θέλει τη γυναίκα να είναι δίπλα του, ότι είναι παραδοσιακός στις σχέσεις του και θέλει μια γυναίκα που να ξέρει να φροντίζει το σπίτι και να τον περιποιείται. Δηλώσεις που εκνεύρισαν πολλές γυναίκες αλλά και άντρες», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν Γίνεται».

«Ίσως εγώ να δυσκολευόμουν να συνυπάρξω με έναν τέτοιον άντρα, όμως είναι πρώτον δικαίωμά του και δεύτερον υπάρχουν γυναίκες που αγαπούν να φροντίζουν τους άντρες τους, δεν θα τους αφαιρέσουμε αυτό το δικαίωμα. Κι έπειτα σαν αντίβαρο θα σας πω ότι έχει άλλες τόσο γλυκές απόψεις ο Νίκος», τόνισε η παρουσιάστρια για τον τραγουδιστή.

 

«Έχουμε σταυρώσει άλλους, γιατί κάνουν δηλώσεις που σηκώνουν σχολιασμό που σε εκνευρίζει. Ο Οικονομόπουλος μιλάει μόνο μέσα από τα τραγούδια του, δεν σε διαολίζει κάνοντας πράγματα ή κυνηγώντας τους παπαράτσι να τον φωτογραφίσουν με διάφορες γκόμενες. Είναι ένας πολύ σεμνός άνθρωπος, σοβαρός, ήσυχος. Μιλάει με τα τραγούδια του. Δεν δίνει συνεντεύξεις, δεν κάνει τον μαϊντανό», είπε κλείνοντας το θέμα η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More