Ναταλία Γερμανού για πρώην σύντροφό της: «Τον βασανίζω από ανασφάλεια, τον έχω πονέσει, αλλά τον αγαπώ φρικτά»

Με αφορμή την παρουσία της Κατερίνας Κακοσαίου στο «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 2/3, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Μετά την επιστροφή από διαφημιστικό διάλειμμα, στο πλατό ακούστηκε το τραγούδι “Η Αυτοκαταστροφή Σου”, μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου.

Η Ναταλία Γερμανού στο άκουσμα του κομματιού έκανε μια αναφορά για την προσωπική της ζωή και τον χωρισμό από πρώην σύντροφό της, του οποίου την ταυτότητα δεν αποκάλυψε.

«Αυτό ήταν το τραγούδι που έλεγα πριν στο Κατερινάκι. Να σας πω την ιστορία αυτού του τραγουδιού, story time. Εγώ τον έχω βασανίσει, τον έχω πονέσει, τον αγαπώ φρικτά, αλλά από ανασφάλεια τον βασανίζω αυτόν τον άνθρωπο. Mέχρι που κάποια στιγμή κάνει μπαμ, τα βρωντάει, παίρνει τα ρούχα του και φεύγει. Και μου στέλνει μήνυμα αυτό το τραγούδι.

Μου έστειλε αυτό το τραγούδι και από τότε έκλεισε το κινητό του και το ξανάνοιξε 10 χρόνια μετά. Αυτό το τραγούδι αφιερωμένο αγόρι μου, να είσαι καλά, ευχαριστώ και συγγνώμη», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More