Ναταλία Γερμανού για Θάνο Καλλίρη: «Έμπαινα στις επαφές του και έβλεπα “Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός”»

Σε μία προσωπική αποκάλυψη προχώρησε η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται» στον Alpha. Με αφορμή ένα περιστατικό που περιέγραψε, ο πρώην σύντροφός της, Θάνος Καλλίρης στη Φωτεινή Ψυχίδου, παρέθεσε και μια δική της εμπειρία.

«Ήταν το κόλπο μου. Τότε το μακρινό 1994 δεν υπήρχαν κινητά, μόλις είχαν βγει. Είχε μια ατζέντα ηλεκτρονική ο Καλλίρης, τις Kazio. Όταν ήταν στο μπάνιο ή έλειπε και την παρατούσε – δεν είχε κωδικούς και τέτοια – την άνοιγα. Πατούσα και έβλεπα: Σουζάνα. Και έγραφε αυτός σε παρένθεση για να τις θυμάται: κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Καθόλου ψέματα, να βγει να με διαψεύσει αν τολμάει», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.

«Χριστίνα, μπαρ, Κολωνός. Για να τις θυμάται ποια είναι καθεμία. Οπότε λοιπόν εγώ αντί να σβήνω τις επαφές, γιατί αυτό το καταλαβαίνεις, έμπαινα στο edit και άλλαζα τα νούμερα του τηλεφώνου. Και του έλεγα: μπες τώρα εσύ να πάρεις τη Σουζάνα, κόκκινο κολάν, Αυτοκίνηση. Και έπαιρνε και του έβγαινε Μπάμπης, συνεργείο, Παγκράτι. Τσιμούχες ο Ανδρέας. Αυτό του έκανα λοιπόν του Καλλίρη, γιατί ήμουν μπροστά από την εποχή μου», πρόσθεσε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια.

 

«Μην παίρνετε ιδέες τώρα εσείς. Αυτές ήταν δικές μου βλακείες, νεανικές τότε», κατέληξε στην ιστορία της η Ναταλία Γερμανού.

Read More

And More