Ναταλία Γερμανού: Με κάθε… επισημότητα στον Alpha! Μόλις βγήκε η ανακοίνωση του καναλιού.

Τελικά οι παλιές αγάπες και ενίοτε και συνεργασίες πάνε στο Παράδεισο! Η Ναταλία Γερμανού μετά από ένα… διάλειμμα περίπου πέντε χρόνων, επιστρέφει στο κανάλι που έχει αγαπήσει και την έχει αγαπήσει στο παρελθόν πολύ…

Η Ναταλία Γερμανού όπως ,ήδη, σου έχω γράψει λατρεμένη επιστρέφει στον Alpha με… δόξα και τιμή, για να είναι και πάλι “μες στη καλή χαρά”! Η Ναταλία επιστρέφει στον Alpha και στα Σαββατοκύριακα του Alpha από Οκτώβρη, υποσχόμενη να μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά.

Μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά το κανάλι έστειλε και επίσημη ανακοίνωση, μέσα από την οποία υποδέχεται και καλωσορίζει την αγαπημένη παρουσιάστρια:

“…Ο Alpha με χαρά καλωσορίζει την Ναταλία Γερμανού στην «οικογένειά» του. Από τις μουσικές της εκπομπές μέχρι την πρωινή παρέα και τις προσωπικές εξομολογητικές συνεντεύξεις, η Ναταλία Γερμανού αποτελεί εδώ και χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του τηλεοπτικού κοινού. Με οικειότητα, χιούμορ αλλά και αυτοσαρκασμό που λίγοι διαθέτουν, η αγαπημένη παρουσιάστρια επιστρέφει στον Alpha πιο δυνατή, έμπειρη και αποφασισμένη να μας μεταφέρει τη θετική της ενέργεια…”

Ναταλάκι, καλή επιτυχία!

Read More

And More