Ναταλία Γερμανού: “Ο χαρακτήρας του Αλέξη Παππά στο Survivor δεν είναι αυτός που γνωρίζω εγώ”

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε μίλησε η Ναταλία Γερμανού, η οποία αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό της μέλλον όσο και στο Survivor, το οποίο παρακολουθεί και εκείνη. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν δίστασε να μιλήσει και για τον καλό της φίλο, Αλέξη Παππά και τον χαρακτήρα που βγάζει μέσα στο παιχνίδι.

«Με τον Αλέξη είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Δεν είναι ακριβώς αυτός ο χαρακτήρας του – αυτός που ξέρω εγώ – αυτός που είναι εκεί. Αλλά πολλές φορές όταν οι άνθρωποι πεινούν βγάζουν έναν άλλον χαρακτήρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Όσον αφορά στα τηλεοπτικά, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως το συμβόλαιό της είναι ενεργό και παραμένει και του χρόνου στον Alpha.

Δες όλα όσα είπε στο βίντεο:

 

Να σημειώσουμε εδώ πως πριν περίπου έξι χρόνια υπήρχε έντονη η φημολογία ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, κάτι που είχε διαψεύσει κατηγορηματικά ο Αλέξης Παππάς: “Η Ναταλία είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη γυναίκα, όμως δεν έχουμε κοινά σαν άνθρωποι που θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε σχέση. Είναι φίλη μου, μου έχει σταθεί σε πολλά θέματα. Το ίδιο πιστεύω ότι έχω κάνει και εγώ σαν φίλος για εκείνη” είχε τονίσει στο People το 2017.

Read More

And More